Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ... ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"...

«Αυτή η σύγκριση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία, δυστυχώς, απειλεί τη δημοκρατία», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγ...


«Αυτή η σύγκριση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία, δυστυχώς, απειλεί τη δημοκρατία», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης στον Real Fm, απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «η θεωρία των δύο άκρων είναι μία παλιά θεωρία και εξομοιώνει τον φασισμό με την αριστερά».

«Όποτε γίνεται αυτή η εξομοίωση, αυτοί που την κάνουν είναι έτοιμοι να υποθηκεύσουν την δημοκρατία και το μέλλον του τόπου και αυτό κάνει η Νέα Δημοκρατία με τον πιο επίσημο τρόπο, με τα πιο κορυφαία στελέχη της», υπογράμμισε.

«Η δημοκρατία δεν πρόκειται να πτοηθεί από τις απειλές της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή είπε ότι «είναι ο φασισμός, είναι το σιδερένιο, αυταρχικό, ματωμένο χέρι του συστήματος, όταν το σύστημα βρίσκεται σε κρίση και απειλείται»

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι «η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει την Χρυσή Αυγή, φλυαρεί εναντίον της αλλά στην πράξη δεν κάνει τίποτα» και πρόσθεσε:

«Δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή και τις ποινικές διατάξεις των ενεργειών της, δεν είναι ικανή να το κάνει, μπορεί όμως να το κάνει ο ελληνικός λαός».

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.