Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ: ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΑΟΚ ΟΙ "ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ" ΤΗΣ "Θ4"...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ "ΡΟΛΑΡΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ... ΒΛΕΠΕΤΕ Π...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ "ΡΟΛΑΡΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ... ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΟΚ...;;; ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ... ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 46 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ε... ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ...!!!



9 σχόλια

  1. δεν αξιζει να μπει καν καποιος στη διαδικασια να σας απαντησει. οι εικονες μιλανε απο μονες τους. εκτος βεβαια κ αν δεν ξερετε αναγνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ιστορικός σύνδεσμος Θύρα 4, ήταν κάποτε ΠΑΟΚτσήδικος σύνδεσμος και αριθμούσε περίπου 12.000 ενεργά μέλη. Το 1991-1992 είχε αναδειχθεί ο καλύτερος σύνδεσμος στην Ευρώπη. Τότε όμως είχε μέλη που αγαπούσαν τον Π.Α.Ο.Κ. και αυτά που εκφράζει ο ένδοξο σύλλογος που ύδρισαν οι προπαππούδες μας ερχόμενοι από την Κωνσταντινούπολη !
    Την τελευταία 15 ετία ο εν λόγο σύνδεσμος έχει απομείνει με μερικές δεκάδες ενεργά μέλη (μια χούφτα άτομα δηλαδή) και αναρτούν τέτοιους είδους πανό. Αυτοί ήταν όταν πριν λίγα χρόνια σηκώσαν τουρκική σημαία στο Χαριλάου. Αυτοί ήταν που σηκώσαν πρόπερσι ξανά τουρκική σημαία στο PAOK Sports Arena και την κατεβάσαν άρων άρων από τις μάπες που φάγαν.
    Εγώ σαν ΠΑΟΚτσής σέβομαι την Ιστορία αυτού του συνδέσμου, αλλά όχι τα τωρινά του μέλη.
    Οι περισσότεροι σύνδεσμοι μας όμως κρατάνε ψηλά την σημαία του Βυζαντινού Δικέφαλου Αετού, που έχει κλειστά τα φτερά του εις ένδειξης πένθους για την χαμμένη πατρίδα (Κωνσταντινούπολη) και θα τα ανοίξει ξανά μόνο όταν την πάρουμε πίσω !
    Το ένα κεφάλι του Αετού κοιτάει προς την ανατολή, δηλαδή προς την Κωνσταντινούπολη και το άλλο προς την δύση, δηλαδή προς την νέα πατρίδα, την Θεσσαλονίκη !
    Π.Α.Ο.Κ. = ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΝΤΟΣ, Μ.ΑΣΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Deite edw ta aktro-aristera, anarxoeidh m0un0p@n@ ths 8yras 4. Deite thn ikona pu exun sthn selida tus.
    Link: http://θυρα4.gr/index.php?view=detail&id=510&option=com_joomgallery&Itemid=402

    Amfivalw poly gia to an pragmati tous endiaferei o paok i mono i proo8ish ths anarxias kai ths tromokratias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΓΚΟΝΟΣ ΓΙΩΤΑΣ.16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:45 π.μ.

    ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ....Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ αναρχια.
    ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟΕΛ-ομονοια!!! ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ αναρχοκομμουνιστες ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΑΣΑΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολες οι ομαδες εχουν τους φιλαθλους και τους μ@λ@κες!!!! Εγ προσωπικα θελω να φυγει ο κατσε απο την ομαδα.....εσεις ομως(τα κοματα) δεν πρεπει να ανακατευστε γιατι μονο διχονοια προκαλειτε.....εκτος αν αυτο σας συμφερει.......και σας εξυπηρετει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σα δε ντρεπονται οι ΠΑΟΚτσηδες <>.
    Απαραδεκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.