Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΑ... Ο ΦΛΟΛΑΝΤ ΛΟΥΛΙ!!!

Μπορεί ο Ιλίρ Κούπα να έχει διαφύγει κατά πάσα πιθανότητα στην Αλβανία, ωστόσο το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζεται καθώς το βάρος τω...

Μπορεί ο Ιλίρ Κούπα να έχει διαφύγει κατά πάσα πιθανότητα στην Αλβανία, ωστόσο το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζεται καθώς το βάρος των αστυνομικών δυνάμεων έχει πέσει πλέον στην σύλληψη δύο κακοποιών από την «συμμορία των Αλβανών», οι οποίοι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρύβονται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι άνδρες της αστυνομίας μετά την διαφυγή του Ιλίρ Κούπα στην Αλβανία έχουν στρέψει τις έρευνές τους στην Αθήνα όπου φέρεται ότι κρύβεται ο Φλολάντ Λούλι καθώς δεν ακολούθησε τον Φάτος Σούλα στον δρόμο προς το Κόσσοβο ούτε τον Κλέμεντ Κάλα στον δρόμο προς την Αλβανία, αλλά δημοσίευμα της Espresso αναφέρει ότι ο Λούλα κρύβεται από δικούς του ανθρώπους στην περιοχή της Αθήνας.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως βρίσκεται στα ίχνη και ενός άλλου Αλβανού κακοποιού. Πρόκειται για τον αδίστακτο κακοποιό Αντιμίρ Μουρατάι, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε ληστεία τράπεζας στην Λάρισα μαζί με τον Κλέμεντ Κάλα και απέσπασε λεία άνω του μισού εκατ. ευρώ.

Το προφίλ του Φλολάντ Λούλι

Ο 27χρονος Αλβανός, αποτελεί μία ακόμη πρόκληση για την ΕΛ.ΑΣ, καθώς αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για έναν «ψημένο» κακοποιό και στυγνό δολοφόνο, ο οποίος στερείται δισταγμών. Ανώτατα κλιμάκια της Αστυνομίας, επισημαίνουν πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως επέλεξε την πορεία του «μοναχικού λύκου» και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη συμμορία των Αλβανών δραπετών του Μάριον Κόλα.

Ο Λούλι Φλολάντ, όπως επισημαίνουν οι άνδρες της Αστυνομίας είναι αδίστακτος κλέφτης, κακοποιός και δολοφόνος. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως είχε κατηγορηθεί ως αρχηγός συμμορίας κακοποιών η οποία από το 2009 έως το 2011 διέπραξε συνολικά 38 ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στη Λάρισα και τον Βόλο. Μάλιστα, ο Λούλι δεν δίστασε να σκοτώσει εν ψυχρώ μια 55χρονη γυναίκα όταν αυτή αρνήθηκε να του δείξει το μέρος που έκρυβε τα χρήματα της. Ο Αλβανός κακοποιός, καταδικάστηκε σε τρεις φορές ισόβια, με επιπρόσθετη ποινή 146 χρόνων.

27χρονο Λούλι Φλολάντ που κατηγορήθηκε ως αρχηγός συμμορίας η οποία την περίοδο 2009-2011 είχε διαπράξει συνολικά 38 ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων σε Λάρισα και Βόλο, σε τρεις από τις οποίες διεπράχθη και ανθρωποκτονία. Η συνολική λεία ήταν μετρητά 45.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 560.000 ευρώ. Ο Λούλι έχει καταδικασθεί σε ποινή κάθειρξης τρεις φορές σε ισόβια κι επιπρόσθετη ποινή 141 χρόνων.

4 σχόλια

  1. Δεν τα λέτε καλά! Επειδή είμαι από Θεσσαλία, η εν λόγω Αλβανορουμάνικη συμμορία (στην οποία εμπλέκονταν και Ελληνάρες κλεπταποδόχοι βεβαίως βεβαίως καθώς και η σάπια Ελληνίδα γκόμενα του καταζητούμενου) που είχε εξαρθρωθεί το καλοκαίρι του 2011, δεν είχε διαπράξει ούτε μία ούτε δύο αλλά 4 δολοφονίες ηλίκιωμένων κατεξοχήν, όλες στο Βόλο, στη Λάρισα από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, κυρίως από το πολύ ξύλο για να αποκαλύψουν πού έίχαν χρήματα και τιμαλφή! Ο συγκεκριμένος, που φέρεται ως εγκέφαλος, είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τον Κόλα και τους υπόλοιπους, βέβαια δεν ξέρω γιατί τα ΜΜΕ είχαν εστιάσει αποκλειστικά στον Κόλα, ο οποίος ναι μεν δεν το είχε σε τίποτα να σκοτώσει αν ήταν να υπερασπιστεί την προσωπική του ελευθερία αλλά άλλο να βγάζεις όπλο όταν απειλείσαι και άλλο να σκοτώνεις εν ψυχρώ ανήμπορους ηλικιωμένους... Για του λόγου το αληθές:
    http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=104759

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαριστε τους κολοαλβανους που βρωμιζουν την χωρα που τους φιλοξενει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝΕ 5 ΑΤΟΜΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.