Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στη Βουλή αναφέρθηκε στον προπηλακισμό του Άδωνι Γεωργιάδη στο Αττικό. «Πριν λίγο ...


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στη Βουλή αναφέρθηκε στον προπηλακισμό του Άδωνι Γεωργιάδη στο Αττικό.

«Πριν λίγο έγινε μια απίστευτη επίθεση σε βάρος του υπουργού Υγείας. Χειροδίκησαν εις βάρος του άνθρωποι που φώναζαν το σύνθημα για το Μελιγαλά».

Μάλιστα η αναφορά του προκάλεσε την αντίδραση ορισμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

5 σχόλια

  1. Ας τους απαντουσε κι αυτος οπως ο αρχοντας Κουκουτσης:"στο βιτσι και στο Γραμμο σας βαλαμε στην αμμο"...αλλα ξεχασα οτι ο μπουμπουκος ειναι υπουργος δεν μπορει να λεει τετοια..Ε ρε Κουκουτσης που χρειαζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο που ο προτεργατης του Μελιγαλα
    Αρχιπροδοταρος Αρης βρεθηκε με κομμενο το κεφαλι στα τρικαλα πριν αλεκτωρ λαλησει τρεις.

    Ολη την ξενοκινητη κομπανια του τριτου Βαλκανικου πολεμου 45-49 κατα κοσμον εμφυλιου-κατα εθνικιστων συμμοριτοπολεμου (προδοτες,αγυρτες,ηλιθιοι και σλαβοι) την εστειλε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ (απο κει που ηρθε , απο την σοβιετια)

    Τι δουλεια εχουν τωρα οι ταλαιπωροι ηλιθιοι που φωναζαν Μελιγαλας και δεν ξερουν ουτε καν που πεφτει ενας Θεος ξερει (ισως να ξερουν κανα δυο μαλακιες που τους ειπαν στο κομμα -τα γνωστα ψεμματα...)

    Αλλα το ΚΚΕ ξεσκεπαζεται ενωπιων των Ελληνων μεσα στη Βουλη πλεον και ο λαος ακουει προτογνωρα πραγματα και καλα κρυμμενα μυστικα .

    ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΑΝ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ..-καταλαβενετε..

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Βίτσι και τον Γράμμο σας θάψαμε στην άμμο σκουπίδια! Και όχι γυναικόπαιδα όπως κάνατε στον Μελιγαλά βρωμόσκυλα, αλλά τους ξυπόλητους και ψωμόλυσσες Σταλινοτσολιάδες σας! Κακή αντάμωση να έχετε σκατόψυχοι απλυταραίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ.
    ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ 'ΒΡΩΜΕΡΟΥ' ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ, ΤΕΚΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ 'ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ' ΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    'ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣΚΥΛΟΥ ΣΤΑΛΙΝ'_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ......ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.