Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΖΕΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ...!

Έξω από το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού στην περιοχή Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν χιλιάδες διαδηλωτές που ξεκίνησαν το β...


Έξω από το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού στην περιοχή Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν χιλιάδες διαδηλωτές που ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας από την πλατεία Ταξίμ, ζητώντας την παραίτηση Ερντογάν.

Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας διέλυσαν, όμως, με ρίψη δεκάδων χημικών οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο. Τουλάχιστον δύο διμοιρίες αστυνομικών κατέπνιξαν με δακρυγόνα και άλλα χημικά τη διαμαρτυρία, αιφνιδιάζοντας τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι σε κατάσταση πανικού έφυγαν από την Μπεσίκτας και κατευθύνθηκαν και πάλι στην πλατεία Ταξίμ που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων.

Οι ακτιβιστές κάνουν λόγο για ακόμα ένα νεκρό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Πρόκειται για τον 22χρονο Abdullah Cömert, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τους ακτιβιστές, έπεσε νεκρός από αληθινά πυρά πέρα αστυνομικών. Την Κυριακή, σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο της Τουρκίας, ο 20χρονος Μεχμέτ Αϊβαλίτας, μέλος σοσιαλιστικής οργάνωσης στην Τουρκία έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από ένα ταξί στη Άγκυρα.

Ένταση επικρατησε και έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα, όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες διαδηλωτές στήνοντας οδοφράγματα.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.