Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ... ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ...

Έφθασαν πριν λίγη ώρα στη Ναυπακτία και τα ΕΚΑΜ στο σημείο που έγινε η συμπλοκή αστυνομικών και κακοποιών σήμερα το πρωί. Οι φονιάδες ...

Έφθασαν πριν λίγη ώρα στη Ναυπακτία και τα ΕΚΑΜ στο σημείο που έγινε η συμπλοκή αστυνομικών και κακοποιών σήμερα το πρωί.

Οι φονιάδες Αλβανοί πλέον έχουν εντοπιστεί στην περιοχή που είναι το μοναστήρι της Βαρνάκοβας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας: Σήμερα (20-6-2013) και ώρα 04:10΄, σε ορεινή περιοχή της Ναυπακτίας (Γέφυρα Ρέρεσι), άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί λίγη ώρα πριν από οικία στη Φιλοθέη Φωκίδας, στη θέα αστυνομικού «μπλόκου», που είχε αναπτυχθεί στο συγκεκριμένο σημείο, ενήργησαν αναστροφή και ενώ οι αστυνομικοί πυροβόλησαν δυο φορές στον αέρα προς εκφοβισμό, διέφυγαν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Το Onairnews μετά απο πληροφορίες έγκυρες γνωρίζει ότι η περιοχή είναι αποκλεισμένη από πάνοπλους αστυνομικούς και στην περιοχή θα πετάει και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.Το πιο πιθανό είναι σήμερα οι φονιάδες Αλβανοί να πέσουν στα χέρια της αστυνομίας.


Είχε προηγηθεί μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στην περιοχή Ευπάλio, στην ορεινή Ναυπακτία. Οι δράστες έκλεψαν ένα αγροτικό όχημα και λίγη ώρα αργότερα έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας. Στο μπλόκο ήταν δύο τζιπάκια της ΟΠΚΕ με ελεύθερο σκοπευτή. Οι αστυνομικοί έριξαν τον προβολέα στο κλεμμένο αυτοκίνητο και τότε οι κακοποιοί κατέβηκαν από το αγροτικό με τα καλάσνικοφ στα χέρια.

Ο ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και τότε οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μπήκαν στο αυτοκίνητο, έκαναν αναστροφή και έφυγαν από το σημείο.

Στελέχη της αστυνομίας, ανέφεραν στο onairnews, ότι οι δραπέτες έχουν στρατιωτική εκπαίδευση, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να εκτιμήσουν πότε τους συμφέρει να δώσουν τη μάχη και πότε δεν έχουν ελπίδες. Στην προκειμένη περίπτωση κατάλαβαν ότι δεν είχαν ελπίδα να επικρατήσουν των αστυνομικών και πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

41 σχόλια

  1. Αφήστε τις ''εκφοβιστικές'' στον αέρα και βαράτε στο ''ψαχνό'',ρέ έ έ έ έ έ έ έ !!! !!! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρεμαλα στους φονιαδες


    χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ(ΜΑΛΑΚΙΑ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ.....ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΣΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φατε τουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτελεστε τους εαν κι εφοσον συλληφθουν. Μετα καντε το ιδιο σ ολους τους συγγενεις 1ου βαθμου για αντιποινα και παραδειγματισμο αλλων κατδαπλιαδων. Τα κουφαρια τους αφηστε τα στον ηλιο να σαπισουν. Ουτε ευρω για εξοδα μεταφορας- κηδειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 1.52.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ....Α ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γαμιστε τους!!!!ξεαντεριαστε τους να μη μεινει τιποτα,και το υπολοιπο στα σκυλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι βρε αγορίνα να πυροβολήσεις στον αέρα? πείτε οτι έγινε συμπλοκή... έλεος... στην ορεινή ναυπακτία μένω και τα έχω πάρει άσχημα ετσι και κατέβω θα τους γαμήσω θα τους γαζώσω με το περίστροφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προβλεπεται ο ελευθερος σκοπευτης της αστυνομιας να ριχνει προειδοποιητικες βολες ή θα επρεπε να ακινητοποιησει το οχημα με καιριες βολες...???? μπορει να μας πει καποιος ποια ειναι επιτελους η εκπαιδευση αυτων των ανθρωπων που καλουνται να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα καθε φορα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προβλεπεται ο ελευθερος σκοπευτης της αστυνομιας να ριχνει προειδοποιητικες βολες στον αερα αντι να ακινητοποιησει το οχημα με καιριες βολες? Μπορει να μας πει καποιος ποιο ειναι επιτελους το πρωτοκολλο και ποια η εκπαιδευση των ανθρωπων αυτων που καλουνται καθε φορα να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. purobolicte touc en pcuxrw...2atoma pethanan eaitias tous...h kopela eixe 3eperasei thn leuxaimia kai pethane apo tous gamimenous albanous..o actunomikos afice pisw tou paidia...gamicte ta ta remalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να τα πιασουν τα τσογλανια κ να μην τα χωσουν φυλακη για να τα ταϊζουμε κ να τα κοιμιζουμε τσαμπα εισ βαροσ του φορολογουμενου ελληνα ΑΛΛΑ θανατοσ με φριχτα βασανιστηρια κ ηλεκτρικη καρεκλα,αρκετα σπιτια εκλεισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι οι δραπέτες-φονιάδες πρέπει να υπαχθούν στις παράπλευρες απώλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δηλαδη συγνωμη.... η ΕΛ.ΑΣ. τι ακριβως κανει? τους σταματησαν, τους αναγκασαν να βγουν απο το αυτοκινητο κ τους αφησαν να φυγουν? χαχαχαχαχαχχαχαχα....... γι'αυτο σκοτωνουν εν ψυχρω.... αφου ξερουν πως ειναι ανικανοι να κανουν οτιδηποτε, θα καταφερουν να συλαβουν δολοφόνους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εννοείται ότι δεν πρέπει να επιστρέψουν ζωντανοί στις φυλακές!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. - Λοιπον ετσι και τους πάνε ζωντανους στη ...δικαιοσυνη με αλαιξισφαιρα , και δικηγορους πληρωμενους απο το κράτος ,, θα ειμαστε τελειως γελοιοι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. prwta tous kaneis koskino kai meta tous les na parado8oun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KANTE TOYΣ ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !!!!! ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!!!! ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ !!!! ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πιαστε τους και δωστε τους στις οικογενειες που κλαινε τους δικους τους. Αυτη ειναι δικαιοσυνη! Ποια ανθρωπινα δικαιωματα και μ........ς σε αυτα τα κτηνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γαμίστιτς του μουνί πτς πέταγι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για εκφοβησμο?πατε καλα ρε αυτοι σκωτοσαν το παλικαρι χωρις προιδοποιηση αναδρα.Τους αξιζει η προιδοποιηση?Ρε δες μια δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απονομη δικαιοσυνης με τον τροπο που γνωριζουν. Οποιος ζει με τα οπλα παιθαινει απ αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καθαριστε τον τοπο απο τα ζωα που λυμαινοντε την πατριδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. MΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟ Η ΕΚΑΜ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΙΞΗ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΓΙΔΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ..??? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ..?? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΕΣ ΜΕΤΑ..? ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΣΑΡΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..?? ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΟΠΛΟ....?? KAI ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ...!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ..!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για τους φίλους 4,27 και 4.39...Σε κανένα μέρος τους κόσμου όπως και στη χώρα μας φυσικά δεν προβλέπεται ο ελεύθερος σκοπευτής να ρίχνει.....προειδοποιητική βολή. Οσο για την εκπαίδευση των Αστυνομικών είναι πολύ απλή η απάντηση.
    1] Εάν οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο Αστυνομικοί έχουν προσληφθεί στην ΕΛ.ΑΣ με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων [ήτοι από 1995 και εντεύθεν] είναι 100 τοις 100....ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ.
    2] Εαν οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο Αστυνομικοί έχουν προσληφθεί στην ΕΛ.ΑΣ. αρχικά σαν Ειδ.Φρουροί [ήτοι από το 1999 και εντεύθεν], τότε είναι όλοι ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ [σε ποσοστό περίπου 75/100 Ειδικοδυναμίτες και από αυτός ένα ποσοστό πλέον του 40/100 είναι ΔΕΑ Ειδ.Δυνάμεων].Ολα αυτά τα γνωρίζω και τα αναφέρω απλά και επεξηγηματικά, χωρίς να θέλω να μειώσω κάποιους, λόγω της ιδιότητάς μου ως αποστράτου Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ........ Νικ.ΜΑΡ. Χανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΓΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΠΗ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Κ ΖΟΡΙΖΩΝΤΕ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΙΑΛΛΗ ΖΩΗ ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕΤΩ ΕΣΤΩ Κ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ Κ ΛΙΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. re plaka mu kanete?? na tous piasun anti na tus afisun na mpoun sto aytokinito n kanun anastrofid kai na fygoun to eixan pote skeftei????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε καμμία περίπτωση αλβανοί θα έριχναν προειδοποιητικές βολές, αυτοί ξέρουν μόνο να σκοτώνουν, είναι ζωντανοί οι αστυνομικοί αφού δεν απάντησαν με πυροβολισμούς τα κτήνη, στο εξής δεν πρέπει να ξανακάνουν το ίδιο λάθος γιατί μπορεί να μήν φανούν το ίδιο τυχεροί, οι φονιάδες αντιμετωπίζονται με καίρια πλήγματα, φτάνουν πια τα αθώα θύματα συμπατριωτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. και αν ειναι αθωοι....ενας καλος δικηγορος και σωστη τοποθετηση των χρηματων και...εισαι εξω και με ανθρωπινα δικαιωματα..τραβηξου εσυ κακομοιρη που χρωστας στην εφορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. βαλτε τους μεσα σε βαρελια ξυλο μετα κοντακια και καψιμο ζωντανους,να σκουζουν σαν πουτανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ας Ελπίσουμε σε "Αίσιον Τέλος" στην υπόθεση, με αρκετές "Τρύπες ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ" στα αλμπανά καθάρματα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. απο μια σφαιρα στο κεφαλι και μετα δηλωστε τους ,εξαφανιση....alert.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στη μεσονύχτιο ανάρτησή μου παρέλειψα κάτι που ίσως είναι ιδιαίτερα σημαντικό....
    Το 95/100 των Αξ/κων της ΕΛ.ΑΣ. σήμερα μέχρι και τον βαθμό του Αστ.Δ/ντή [Συνταγματάρχη ], καθώς και το 80/100 των Υπαξ/κών [ Παραγ.Σχολής ] είναι ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ.....Αναφερόμενος στους εμπλεκόμενους Αστυνομικούς εννοούσα τους απλούς Αστυφύλακες ...Ν.Μαρ. Χανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. STO PSAXNO TA MOUNIA KOLO RATS3S GAMO STO PSAXNO PAIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΑΜΗΣΤ3 ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΡ3ΜΑΛΑ ΣΤΟ ΠΣΑΧΝΟ ΣΤΑ Κ3ΦΑΛΙΑ ΒΑΡΑΤ3 ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΑΜΟ ΒΡΩΜΟΡΑΤΣ3Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε γαμω την τρελα μου γαμω κα γαμω και αυτους που δινουν εντολες, αει στο διατανο επιτελους ριξτε στο κεφαλι,μας σκοτωνουν και τους κοιταμε!ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟ ΑΛΜΠΑΝΙΑ ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΔΩΣΕΤΕ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όπως τα είπαν οι προλαλήσαντες.
    Γαμήστε τους όσο πιο καλά μπορείτε για να δικαιωθεί η ψυχή του ήρωα,γαμήστε τους για παραδειγματισμό,μετά ξαναγαμήστε τους για να το διασκεδάσετε,μετά ξεκωλιάστε τους μέχρι να κουραστείτε,μετά ξαναξεκωλιάστε ότι έχει απομείνει μέχρι να βαρεθείτε και μετά δώστε φωτό και βίντεο στη δημοσιότητα να ηδονιστούμε λίγο και εμείς!
    Ελάτε όμως...τελειώνετε και μην παίζετε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.