Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟ, ΚΟ, ΚΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ... ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΗΚΑΝ... ΑΣΕ ΜΗ ΦΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΩΤΣΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...

Διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει αργά την Κυριακή το απόγευμα τμήματα οδών ώστε να αποτρέψουν την πρόσβαση σε άτομα από τον αντεξουσια...


Διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει αργά την Κυριακή το απόγευμα τμήματα οδών ώστε να αποτρέψουν την πρόσβαση σε άτομα από τον αντεξουσιαστικό χώρο να προσεγγίσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που πλέον βρίσκονται στην οδό Δ. Γούναρη 50, δίπλα από το Γ΄Αστυνομικό Τμήμα.

Μάλιστα αστυνομικές δυνάμεις φρουρούσαν και συγκεκριμένη ψησταριά στα Ψηλα Αλώνια, η οποία είναι γνωστό πως αποτελεί μόνιμο στόχο βανδαλισμών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στο σημείο μέχρι νωρίς το βράδυ, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για χτύπημα.

Πάντως το κλίμα ήταν εκρηκτικό από προχθές όταν άτομα εθεάθησαν να ανηφορίζουν προς την πλατεία Υψηλών Αλωνίων κρατώντας στα χέρια καδρόνια.

Στο μεταξύ, το Σάββατο, 15 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των γραφείων της ΧΑ, από το κτίριο της οδού Γερμανού, στο οποίο βρίσκονταν μέχρι τώρα, στην οδό Δ. Γούναρη 50, δίπλα από το Γ΄Αστυνομικό Τμήμα.


Τα εγκαίνια έγιναν χθες βράδυ. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Παναγιώταρος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στη δολοφονία του Θανάση Λαζανά από Αφγανούς και τόνισε ότι ένα χρόνο πριν όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε. "Κάποιοι εγκληματίες δολοφόνησαν έναν συμπατριώτη μας...Όταν χύθηκε άδικα το αίμα ενός νέου παιδιού όλη η χώρα συγκλονίστηκε. Κανείς δεν τόλμησε ν΄αντιδράσει, κανείς δεν τόλμησε να βγει έξω στο δρόμο, κανείς δεν κουνήθηκε από τον καναπέ του" είπε μεταξύ άλλων.

Φωτο από Πελοπόννησο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.