Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ... ΝΑΥΑΓΟΙ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!

Για τρεις ώρες πάλευαν με τα κύματα τρία άτομα στη θαλάσσια περιοχή του Ρεθύμνου. Η περιπέτειά τους άρχισε όταν το ταχύπλοο σκάφος στο ο...



Για τρεις ώρες πάλευαν με τα κύματα τρία άτομα στη θαλάσσια περιοχή του Ρεθύμνου. Η περιπέτειά τους άρχισε όταν το ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαιναν, λόγω άστοχου χειρισμού, ανετράπη και βυθίστηκε, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του φρουρίου "Φορτέτζας".

Οι ίδιοι έπεσαν στη θάλασσα και για τουλάχιστον τρεις ώρες προσπαθούσαν να προσεγγίσουν την ακτή. Οι δυνάμεις τους είχαν αρχίσει να εξαντλούνται καθώς η ακτή βρισκόταν μακριά. Τα τρια άτομα ηλικίας 38, 41 και 55 χρόνων την ώρα που βρίσκονταν στη θάλασσα καλούσαν σε βοήθεια με όση δύναμη φωνής είχαν.

Η περιπέτειά τους έληξε όταν ενημερώθηκε η λιμενική αρχή Ρεθύμνου για το περιστατικό. Σύμφωνα με το flashnews.gr, άμεσα στο σημείο έσπευσε σκάφος για βοήθεια και στελέχη του λιμενικού εντόπισαν 400 περίπου μέτρα από την ακτή, τα τρία άτομα που κινδύνευαν.

Και οι τρεις περισυνελέγησαν και διεκομίσθησαν με ασφθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.