Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΗΣ... ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΡΕΠΟΥΣΗ: "ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ"...!!!

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αφού αμφισβήτησε την γενοκτονία των Ποντίων, τώρα χαρακτηρίζει «εθνικό μύθο» τον χορό του Ζαλόγγου . «Μέσα στην ιστ...


Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αφού αμφισβήτησε την γενοκτονία των Ποντίων, τώρα χαρακτηρίζει «εθνικό μύθο» τον χορό του Ζαλόγγου .

«Μέσα στην ιστορία και την διαδρομή κάθε λαός που χειρίζεται την ιστορία του και για συγκεκριμένους λόγους δημιουργεί διάφορους εθνικούς μύθους, οι οποίοι χρειάζονται για εθνικοπατριωτικούς λόγους» είπε η Μ. Ρεπούση απαντώντας σε ερώτηση για τον χορό του Ζαλόγγου.

Σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο του Alpha η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επέμεινε στις απόψεις της για την γενοκτονία των Ποντίων που αποκάλυψε το Real.gr και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ακόμα και στο κόμμα το οποίο ανήκει. «Η ιστορική επιστήμη δεν είναι αναγκασμένη να δέχεται τις αποφάσεις των κοινοβουλίων» σημείωσε η Μ. Ρεπούση σχολιάζοντας την απόφαση της βουλής που αναγνώρισε επίσημα την γενοκτονία.

------------------------------

18 σχόλια

  1. Εξ' ιδίων κρίνει τα αλλότρια ρε παιδιά!!! Αν αυτή ήταν σε τέτοια θέση θα καθόταν και θα το απολάμβανε να την ξεσσκίζουν οι Τουρκαλβανοί γιατί έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε που γενήθηκε η πατσαβούρα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρ φώτη κάτι τέτοια μπουμπούκια επιβεβαιώνουν τις φωνές που λένε ότι οι αριστεροί από λάθος πολέμησαν τους γερμανούς και πήγαν μετά να ξεπουλήσουν τη χώρα στους βούλγαρους. Λες να έχουν δίκιο; Γιατί οι σημερινοί απόγονοί τους δε μπορεί να πει κανείς ότι τους διακρίνει ο πατριωτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Na apagoreu8oun amesws ta Narkwtika-Pioto mesa stin Boulh!!!
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λεει ρε η γιαγουλα???αλτσχαιμερ εχει η κυρατσα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν φταινε αυτη εμεις φταιμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΘΕΙΤΣΑ.

    ΡΑΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηθελα να ξερα ποιος την ψηφιζει την ανιστορητη γιαγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ομως πω ότι είναι μύθος το "ολοκαυτωμα" των εβραίων, θα πέσουν όλοι να με φάνε;
    Γιατί άραγε όποιος υβρίζει την Ελλάδα παίρνει διάφορες "υψηλές" θέσεις, ενω εάν υβρίζεις τους εβραίους σε στήνουν στον τοίχο οι πορδοδευτικάριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τσόλι νομίζει πως όλες οι γυναίκες είναι σα τα μούτρα της που παριστάνει τη μπεμπέκα και κυκλοφορεί με εφηβικά καλσόν στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΟΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕ--ΚΑΙ -ΠΟΥΣΗ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ RE-POYSI {ρε-μ@νι} το πουσι στα αγγλικα ειναι το το αιδιο τις γυναικας κατι παιζετε με το επιθετο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπον...πρεπει να βρεθει ενας πολιτικος που οποιος αμφιβσιτη την χωρα και την ιστορια της θα της τεμαχιζουν αργα αργα οπου θα ξεκινανε απο το κεφαλι...δεν ειναι ποντια να ξερει τι συνεβει στους προγονυς μας...ας ερθει σε εμενα και να μου τα πει αυτα μπροστα μου να αμφισβιτησει τους ανθρωπους που πεθαναν για να υπαρχη αυτη η πουτανα να τρωη καθε μερα τις πουστες και τα λεφτα των τουρκων και των φτωχων ελληνων...πρεπει να πεθανει αμεσα πρωτου τα κανει χειροτερα για αυτην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και σας παρακαλω πολυ ξερω οτι δεν πρεπει να εχει βρισιες το σχολιο αλλα αμα εισται πραγματικοι ελληνες να το εκγρινετε!ευχριστω πολλυ και ζητω η ΕΛΛΑΔΑ...κατω οι μασονοι(σατανιστες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άρα και το ολοκαύτωμα μάλλον μύθος είναι και δεν χρειάζεται να το αναγνωρισουμε και εμείς μόνο και μόνο επειδή το αναγνώρισε η βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. giati den thn ksilofortonoyn na exei kai afti mia .... ktonia? ontos ta skelia tis to zitane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι ύβρης για έναν εκπρόσωπο του Ελληνικού κοινοβουλίου να αμισβητεί την ιστορία του λαού που εκπροσωπεί το κοινοβούλιο αυτό. Εφόσον δεν την σέβεται μπορεί να ενταχθεί σε ένα άλλο κοινοβούλιο ίσως το εβραικό για παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ποιος την ψήφισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Christina Pliatsika --> ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ . Α ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΒΟΥΛΗ. ΘΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ; Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ!!! @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Christina Pliatsika --> ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ . Α ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΒΟΥΛΗ. ΘΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ; Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ!!! @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ma ti teras einai ayto re gamwto ??? ti kakia exei kai apotheimena ?? giati arage ??? ti tis ftaei ????ti tis leipi ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.