Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ'', ''ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ'', ''ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ''...

Έτρεξαν σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στις ΗΠΑ και λίγο πριν τον τερματισμό κάποιοι από αυτούς κατέληξαν χωρίς πόδια...



Έτρεξαν σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στις ΗΠΑ και λίγο πριν τον τερματισμό κάποιοι από αυτούς κατέληξαν χωρίς πόδια! Οι δίδυμες εκρήξεις που έσπειραν πανικό και θάνατο «συνθλίβοντας» την εορταστική ατμόσφαιρα στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, άφησαν πίσω τους τρεις νεκρούς και πολλούς πολίτες ακρωτηριασμένους.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν κοντά στο εφιαλτικό τοπίο στη Βοστώνη.
Όπως καταγράφουν οι New York Times, η 27χρονη Deirdre Hatfield που βρισκόταν μία ανάσα από το σημείο του τερματισμού εξομολογείται πως είδε ανθρώπινα μέλη να εκτινάσσονται στον αέρα, αλλά και ανθρώπους χωρίς πόδια.

«Είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι χωρίς πόδια. Οι λίμνες αίματος στους δρόμους πραγματικά σοκάρουν. Το θέαμα είναι θλιβερό και αηδιαστικό, βλέπεις στους δρόμους κόκκαλα», περιγράφει ο 35χρονος Roupen Bastajian.
Ο 44χρονος Bruce Mendelsohn ήταν καλεσμένος σε ένα πάρτι σε ένα κοντινό κτήριο στον τρίτο όροφο. Ο αδερφός του τερμάτισε στον Μαραθώνιο.

Αυτή τη χρονιά έλαβαν μέρος στο Μαραθώνιο πάνω από 23.000 αμερικανοί πολίτες, ενώ τερμάτισαν 17.580. O Μαραθώνιος της Βοστώνης πραγματοποιείται κάθε χρόνο την «Ημέρα των Πατριωτών», πολιτειακή γιορτή της Μασσαχουσέττης, προς τιμήν της εναρκτήριας μάχης της Αμερικανικής Επανάστασης, στο Λέξινγκτον.

on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.