Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... "ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΧΩΡΑ... ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ"...!!!

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η πρώτη δίκη των δύο αντιεξουσιαστών, που είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο του 20...

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η πρώτη δίκη των δύο αντιεξουσιαστών, που είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο του 2012 μετά από βανδαλισμούς που είχαν προκαλέσει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με σημαντικότερο όλων το σκίσιμο Ελληνικών Σημαιών. Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία αφού προηγουμένως κατακεραύνωσε τους δύο κατηγορουμένους, λέγοντας τους:

"Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα" και "Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι δωσίλογοι", ζήτησε την καταδίκη τους σε 2 χρόνια φυλάκιση, με την κατηγορία της περιύβρισης και προσβολής Εθνικού Συμβόλου.

Οι δύο αντιεξουσιαστές καταδικάστηκαν τελικά σε 10 μήνες φυλάκιση, ενώ εκκρεμεί εναντίων τους και άλλη δίκη για: "Παράνομη βία" και "Έργω εξύβριση". eglimatikotita.gr

--------------------------------

1 σχόλιο

  1. Δεν κατάλαβα πως κανείς χαρακτηρίζεται μάγκας όταν δύο άπλυτοι κατηγορούμενοι έσχισαν την Ελληνική Σημαία, το Έθνικό μας σύμβολο προτείνεται ποινή 2 χρόνια φυλάκισης γιά συγκεκριμένα αδικήματα και τους απευθύνεται η εξής φράση "αν δεν σας αρέσει που μένετε στην Ελλάδα να αλλάξετε χώρα" και "κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι δωσίλογοι", ζητώντας η Εισαγγελέας ποινή δύο χρόνια φυλάκισης. Τι βοήθησε ώστε να μετριαστεί η ποινή σε δέκα (10) μήνες? μήπως το οτι τους είπε φύγετε άν δεν σας αρέσει να μένετε στην Ελλάδα να πάτε σ' άλλη χώρα" , ή μήπως η περιύβρηση και προσβολή Εθνικού Συμβόλου και το ότι τους είπε πως κουκούλες φοράνε οι ρουφιάνοι και οι δωσίλογοι? Τουλάχιστον θα περίμενα άν δεν τους έριχναν 5 χρόνια στον καθένα να τους οδηγούσαν στα σύνορα και στον επαναπατρισμό τους, δεν πρόκειται για τίποτε άλλο παρά μόνο για επικίνδυνα και ανθελληνικά στοιχεία που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Τα υπόλοιπα ήταν εκ του περισού, άλλοστε υπήρχαν και άλλες αξιόποινες πράξεις εαντίον τους, παράνομη βία .... και έργω εξύβριση. αρκετά με όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.