Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ...!!! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...!!! ΒΙΝΤΕΟ...

Πυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε πριν από λίγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου με δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή. "Ο Βενιζέλος πρ...


Πυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε πριν από λίγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου με δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή. "Ο Βενιζέλος προκάλεσε το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη", τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στα χθεσινά θλιβερά γεγονότα στην Προανακριτική και πρόσθεσε: "Διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο την ένταση ώστε να προκαλέσει το προβλέψιμο ξέσπασμα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ο Βενιζέλος πρέπει να ελεχθεί για ποινικές ευθύνες. Κρατούσε κρυφά το στικάκι 15 μήνες".

Όσον αφορά στο επεισόδιο που είχε η ίδια με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής, η κ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε: "Οι προκλήσεις του Βενιζέλου ήταν φασιστικές, σεξιστικές και χυδαίες".

Στο στόχαστρο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε και ο πρόεδρος της Προανακριτικής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, για τον οποίο είπε μεταξύ άλλων: "Ο Μαρκογιαννάκης προσπαθεί να συσκοτίσει την υπόθεση. Θέλει εκκλησία την Προανακριτική με τον παπά να ψέλνει".

Δείτε τα βίντεο από το ΣΚΑΪ



------------------------------

1 σχόλιο

  1. Να που υπάρχουν και... Εκκολαπτόμενοι "αστέρες" δημοσιογράφοι, που δεν αντέχουν αν δεν καταφερθούν εναντίον όσων ψήφισαν τη "Χρυσή Αυγή". Πρέπει να είναι της... "μοδός" (κατά την "δική" του διάλεκτο)
    http://news247.gr/eidiseis/gnomes/manos-xorianopoulos/to_anamenomeno_dwro_toy_kasidiarh_ston_venizelo.2197260.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.