Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ 5 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ...

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΕΛΤΑ στη λεωφόρο Ηρακλείου, πέντε οπαδοί της ΑΕΚ, ηλικίας 20, 29, 30, 31 και 37 ετ...

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΕΛΤΑ στη λεωφόρο Ηρακλείου, πέντε οπαδοί της ΑΕΚ, ηλικίας 20, 29, 30, 31 και 37 ετών, γιατί προκάλεσαν φθορές σε διερχόμενα οχήματα, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Οι πέντε συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 200 ατόμων, που λίγο πριν είχαν αποβιβασθεί από συρμό τρένου στον σταθμό του ΗΣΑΠ Περισσός και είχαν εξέλθει στη λεωφόρο Ηρακλείου.

Επιπλέον, ο 37χρονος μαζί με ομάδα ατόμων, προκάλεσε φθορές σε διερχόμενο όχημα και αφαίρεσε από τον οδηγό αυτού, το πορτοφόλι του και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

2 σχόλια

  1. ΑΕΚ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι κι εγώ ΑΕΚτζής και θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι οι περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΚ είναι Κύριοι. Αυτοί οι αλήτες, όπως και κάθε αλήτες βάνδαλοι από κάθε ομάδα, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας, ούτε προσφέρουν κάτι στην ιστορική μας ομάδα. Να πληρώσουν για τις ζημιές και να φυλακιστούν. Αυτοί και κάθε αλήτες που βγάζουν τα απωθημένα τους χρησιμοποιώντας το ποδόσφαιρο ή άλλο άθλημα. Ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο όπλο για να κρατήσει τα παιδιά μας μακριά από τα ναρκωτικά. Μην το πληγώνουμε και να απομακρύνουμε τους αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.