Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΑΝΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ Ο Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ... "ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ"...!!!

Με ιδιαίτερη άνεση και έχοντας το χέρι στην τσέπη προκαλώντας την αντίδραση του εισαγγελέα ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος αγόρευε ...


Με ιδιαίτερη άνεση και έχοντας το χέρι στην τσέπη προκαλώντας την αντίδραση του εισαγγελέα ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος αγόρευε στο δικαστήριο, για την υπόθεση του πόθεν έσχες την τριετία 2006-2009.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε το ένα χέρι στην τσέπη του και με το άλλο τον τόνο κατά την ομιλία του. Η στάση αυτή όμως του πρώην υπουργού εκνεύρισε τον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρακάλεσε να βγάλει το χέρι από την τσέπη. «Δείξτε λίγο σεβασμό στον χώρο» ανέφερε ο εισαγγελέας. Άμεση ήταν η απάντηση του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος σημείωσε ότι «ο σεβασμός δεν φαίνεται από το αν έχεις το χέρι στην τσέπη».

Ο πρώην υπουργός αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται υποστηρίζοντας ότι το επίμαχο ακίνητο αγοράστηκε το 2009 και έτσι δηλώθηκε το 2010, για τη χρήση του 2009, ενώ σημειώνει ότι έχει προσκομίσει επαρκή στοιχεία που δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

Πρόκειται για την πρώτη δικογραφία, βάσει της οποίας κατηγορείται ο πρώην υπουργός, που φτάνει στο ακροατήριο. Παράλληλα, ο κ. Τσοχατζόπουλος βρίσκεται εν αναμονή και της κρίσης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, σχετικά με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για την οποία είναι στις φυλακές Κορυδαλλού από τον Απρίλιο του 2012.

Κατά την αγόρευσή του ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης κατά του πρώην υπουργού θεωρώντας ότι με δόλο απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία από το πόθεν έσχες του 2006. Αναμένεται η αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης.

Πηγή:Voria

1 σχόλιο

  1. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ.ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ;ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.