Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ... ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 220 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ! ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ!

Mας ενημέρωσαν, ότι σε θυγατρική εταιρία που στεγάζεται στην Ξάνθη, μεγάλου ομίλου με έδρα την Αθήνα, τώρα τελευταία γίνονται πολλά ευτρά...

Mας ενημέρωσαν, ότι σε θυγατρική εταιρία που στεγάζεται στην Ξάνθη, μεγάλου ομίλου με έδρα την Αθήνα, τώρα τελευταία γίνονται πολλά ευτράπελα.
Τα παραπάνω είναι από καταγγελίες νεαρών κοριτσιών, με μια ντουζίνα πτυχία και μόνιμων κατοίκων της Θράκης, που μετά από συνέντευξη κατορθώνουν και προσλαμβάνονται αφού πρώτα υπογράψουν  ότι θα είναι τετράωρες με 220 ευρώ !!!,
μα όταν τους παραδίδουν στον εκπαιδευτή - αξιολογητή, που είναι μια κραγμένη αδερφάρα, τους απειλεί, ότι εάν ακουστεί έστω και η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥΣ, θα πάρουν πόδι.
Η αδερφάρα αυτή είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία με το όνομα ο ΑΚΗΣ, τα δε κορίτσια, είναι σε κατάσταση πανικού και φόβου γιατί σε μια τέτοια ευαίσθητη και 
παρατημένη από το Αθηνοκεντρικό κράτος οπερέτα περιοχή, με την ανεργία να φτάνει το 80% !!!! και δεν είναι υπερβολή, τα δε έξοδα και χαράτσια να τρέχουν, καταφεύγουν στον τηλεφωνικό αριθμό 1535, για να κλείσουν ραντεβού στο τοπικό νοσοκομείο,ή καλώντας το 14900 του ΕΟΠΥΥ,  για να τους γράψει ο νευρολόγος αντικαταθλιπτικά φάρμακα.
Η κατάσταση όπως πληροφορούμαστε έχει γίνει εμετική και η κουδουνίστρα με το όνομα ΑΚΗΣ, καθημερινά αναβαθμίζεται από τους Αθηναίους προϊσταμένους του για τον ρόλο και τα αντεργατικά μέτρα του. 

Να ξέρει αυτός ο μεγάλος όμιλος με τους δεκάδες προϊσταμένους και άλλους τόσους  παρατρεχάμενους, ότι αν συνεχιστείαυτό στην Θράκη, τότε ο κάθε ΑΚΗΣ και η κάθε ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥ, που πήρε εκεί μέσα αξίωμα, δεν θα περάσει καλά με εμάς.
Αν λοιπόν δεν θέλει να τους καταραστεί ο Θεός και ξαφνικά να αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ, ας αλλάξουν τακτική και αξιολόγηση και να αφήσουν τον φτωχό κοσμάκι της Θράκης να βγάζει έστω και το ταπεινό 200αρι χωρίς να καταφεύγει σε αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Οργάνωση  Ελληνόψυxων Νέων
Το Γεράκι τηs Θράκηs


1 σχόλιο

  1. Το ίδιο ισχύει και για μια εταιρεία ψηφιοποίησης δεδομένων στην αθηνα!!! 210€ τετραωρο που ομως βαζουν να βγει τοση παραγωγη έτσι ώστε να κάθονται όλοι 5ωρο τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.