Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ: Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ...!!!

Πρώτος από τους παλιούς συναγωνιστές του, ο Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος, αποχαιρέτησε τον Στρατηγό Ντερτιλή εχθές στην κηδεία του. Ο Θεοφ...


Πρώτος από τους παλιούς συναγωνιστές του, ο Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος, αποχαιρέτησε τον Στρατηγό Ντερτιλή εχθές στην κηδεία του.

Ο Θεοφιλογιαννάκος που έχει φάει ίσως περισσότερο λάσπη από όλους, από το καθεστώς των ξεπουλημένων, εμφανώς συγκινημένος θυμήθηκε τις μέρες όπου σπουδαστής ακόμη στην Σχολή Ευελπίδων είχε ωε εκπαιδευτή του τον Νικόλαο Ντερτιλή και θυμήθηκε αρκετά από τα λεγόμενα και τις προτροπές του θρύλου της Κύπρου και της 21ης Απριλίου.

Χαρακτηριστικότερη όλων όμως ήταν η στιγμή που ο Θεοφιλογιαννάκος μετέφερε τα λόγια του εκπαιδευτή του τότε Νικολάου Ντερτιλή προς του Ευέλπιδες... "Να έχετε τα μάτια σας στραμένα στα σύνορα και στις Αλύτρωτες Πατρίδες"... έλεγε ο Ντερτιλής! www,stoxos.gr

----------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.