Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ...

Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές με τα καλάσνικοφ που την Παρασκευή "χτύπησαν" τη χρηματαποστολή του ταχυδρομείου της Κισσάμου στα...


Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές με τα καλάσνικοφ που την Παρασκευή "χτύπησαν" τη χρηματαποστολή του ταχυδρομείου της Κισσάμου στα Χανιά έχει εξαπολύσει η τοπική ΕΛΑΣ.

Αξιωματικοί της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τη διαδρομή που ακολούθησαν πεζοί οι ληστές μέχρι να διαφύγουν με αυτοκίνητο αλλά και όλες τις κινήσεις τους μιας και φαίνεται πως ήταν πολύ καλά ενήμεροι για το δρομολόγιο της χρηματαποστολής.

Το προφίλ των κουκουλοφόρων είναι "σκληροί, αδίστακτοι, αποφασισμένοι, επικίνδυνοι", έτσι τους χαρακτηρίζουν άνδρες της τοπικής ΕΛΑΣ. Οι πληροφορίες για το πως σημειώθηκε η ληστεία που το τελευταίο 24ωρο έχει σημάνει συναγερμό σε όλη την Κρήτη είναι αποκαλυπτικές για τη δράση των κουκουλοφόρων.

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις των ταχυδρόμων, γνώριζαν για την παρουσία του αστυνομικού και είχαν στήσει καρτέρι.

"Δώστε μας τώρα τα λεφτά γιατί θα σας σκοτώσουμε", φώναξαν οι κακοποιοί. (ο ένας φορούσε κουκούλα ο άλλος καπέλο που έκρυβε τα χαρακτηριστικά του).

Στη συνέχεια, κινήθηκαν εναντίων του αστυνομικού από τον οποίο άρπαξαν το υπηρεσιακό του όπλο.

Οι δράστες είχαν μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις τους και έφυγαν ψύχραιμοι με το σάκο της χρηματαποστολής που περιείχε 250 χιλιάδες ευρώ. Στην αρχή πεζοί και στη συνέχεια με αυτοκίνητο στο οποίο πιθανότατα τους περίμενε συνεργός τους. Φεύγοντας, απείλησαν τους ταχυδρόμους και τον αστυνομικό πως αν τους ακολουθούσαν θα τους πυροβολούσαν.

(Πηγή: Prismanews.gr)

----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.