Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ...!!!...

Μεταφέρουμε από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αυτήν την στιγμή ο Αρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Αναβύσσου αρν...


Μεταφέρουμε από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αυτήν την στιγμή ο Αρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Αναβύσσου αρνείται να δώσει τα στοιχεία του στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και να δεχθεί μήνυση!

Πριν από λίγο αστυνομικοί συνέλαβαν αναίτια μέλος της Χρυσής Αυγής που παρακολουθούσε ομιλία στην Ανάβυσσο. Αστυνομικοί με άνωθεν εντολές και το πρόσχημα ότι μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε σε κάποιον, απέκλεισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού στην Ανάβυσσο και σταμάτησαν την ομιλία. Στην συνέχεια και δίχως άδεια εισαγγελέα εισέβαλαν στα γραφεία, ψάχνοντας να βρουν το δράστη μίας ανύπαρκτης επίθεσης. Τέλος, έχοντας διαπράξει σωρεία αδικημάτων εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος προσήγαγαν αναίτια ένα μέλος της Χρυσής Αυγής με το πρόσχημα ότι επιτέθηκε σε κάποιον, την στιγμή που το εν λόγω άτομο ήταν με ντοκουμέντα και μαρτυρίες από νωρίς το απόγευμα στα γραφεία.

Η προσπάθεια κράτους και παρακράτους να παρεμποδίσει τον νόμιμο πολιτικό και απροσκύνητο Αγώνα της Χρυσής αυγής ενάντια σε ντόπιους και ξένους τοκογλύφους θα πέσει στο κενό!

2 σχόλια

  1. den pane na pnigoyne leo! ta aplyta kanoyne parti kai ta afinoyn eleytera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας καίει σας τσουρουφλίζει και κάπου κάπου σας τρομάζει ότι δεν τους έχετε στο χέρι δεν πληρώνονται από εσάς δεν σας χρωστάνε χαρες.Ποιοι είσαστε? οι δήθεν φίλοι που μας καρφώνουν στην πλάτη και σφίγγουν το σχοινί στον λαιμό μας, οι iδιοι που βρίσκεστε πίσω από τα δάνεια από την τρόικα από την εσωτερική μας διάσπαση από τις ορδές των εισβολέων οι ίδιοι που χρηματοδοτείται για χρονια κάποιους εθνοπατέρες που μας έθαψαν. Οι ίδιοι "που χρησιμοποιειτε" τους αντιεξουσιαστές για να θάβεται την αντίδραση του τιμιου Έλληνα πολίτη.Οι ίδιοι που δανείζεται τους τραπεζίτες αλλα τα παίρνετε από εμάς .Όσο για εσάς τα όργανα της δήθεν ανεξάρτητης κοινής γνώμης που δουλειά σας είναι η προβοκάτσια δεν μπορείτε ακόμα να καταλάβετε ότι ο Ελληνικός λαός δεν αγοράζει πλέον τα φούμαρα που του πουλάτε διότι πλέον έπηξε από τις μεταξωτές κορδέλες που του πουλάνε οι λαθρολαγνοι ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ "ΠΑΛΙΟΛΟΠΩΔΗΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.