Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ Η "ΠΡΩΗΝ" ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ...

ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ... ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... Επανεκδιδεται μεσα στον Ιανουαριο του 2013 η ''αγαπημενη'...

ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ... ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...

Επανεκδιδεται μεσα στον Ιανουαριο του 2013 η ''αγαπημενη'' εφημεριδα της Ε.Ο.17Ν και της αναρχοκομμουνιστικης τρομοκρατιας ''Ελευθεροτυπια'' υπο την πληρη καθοδηγηση της Μανιας Τεγοπουλου.

Ηδη κυκλοφορει η ''ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ'' απο διαφωνουντες προς την Τεγοπουλου ακροαριστερους εξτρεμιστες δημοσιογραφους της παλαιας ''Ελευθεροτυπιας'' υπο την αρχηγια του ''ΙΟΥ''.

Η διαφορα εντοπιζεται στο οτι η νεα ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ'' θα αποτελει την συνεχεια της ''δοκιμασμενης'' Ακρας Αριστερας ενω η ''ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ'' λανσαρει μια νεας μορφης Νεα Ακρα Αριστερα περισσοτερο κοντα στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσιπρα.

Δεδομενης της ενδοκομματικης διαμαχης στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξυ σταλινοκομμουνιστικου ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ'' Λαφαζανη και ΟΜΑΔΑΣ ΤΣΙΠΡΑ οδηγουμαστε στα παρακατω συμπερασματα

1ον)Η ''ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ'' , προσκειμενη στον Τσιπρα, απηχει τροπον τινα την ''εξωκοινοβουλευτικη τρομοκρατικη επαναστατικοτητα'' της παραδοσιακης Ε.Ο.17Ν, απηχωντας την γραμμη των ΑΣΥΛΛΗΠΤΩΝ μελων της.

2ον)Η επανεκδιδομενη ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ'' , προσκειμενη στον Λαφαζανη, απηχει την ''σταλινικη τρομοκρατικη επαναστατικοτητα'' του αποκοπεντος απο την ΕΝΙΑΙΑ Ε.Ο.17Ν Ε.Λ.Α.

Η Κοκκινη Χουντα εχει τις εσωτερικες διαφωνιες της... (Ν.Χ.)

Εφημερίδα "Στόχος" - Πέμπτη 21 Δεκ. 2012

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.