Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TO "ΤΣΑΜΙΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ "ΤΣΑΜΗΔΕΣ"

Το τσάμικο κόμμα PDIU αντιδρώντας στην απόφαση του έλληνα ΥΠΕΞ, Δ.Αβαρμόπουλου να αναβάλει την επίσκεψη στα Τίρανα εξέδωσε ανακοίνωση με τη...


Το τσάμικο κόμμα PDIU αντιδρώντας στην απόφαση του έλληνα ΥΠΕΞ, Δ.Αβαρμόπουλου να αναβάλει την επίσκεψη στα Τίρανα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι... " ο Έλληνας διπλωμάτης δεν πρέπει να τρομάζει από τα αγνά πατριωτικά αισθήματα των Αλβανών πολλώ δε μάλλω από τα ζητήματα του έθνου μας, όπως το "Τσάμικο", τα οποία έχουν ποδοπατηθεί αδίκως από το ελληνικό κράτος!"

Και συνεχίζει λέγοντας πως το "Τσάμικο ζήτημα" είναι το μόνο που εμποδίζει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Για όσο καιρό το Ελληνικο κράτος θα κρύβει το ζήτημα, οι ελληνοαλβανικές σχέσεις δε θα καλυτερεύσουν. Η Αλβανία ανακηρύχθηκε ανεξάρτητη από την Πρέβεζα ως το Κόκκινο Μήλο! Ο έλληνας ΥΠΕΞ αντί να διαστρεβλώνει την ιστορία με τεχνητά (διπλωματικά) περιστατικά, πρέπει να συμβάλει στην κοινή εξεύρεση λύσης στο "Τσάμικο ζήτημα". - καταλήγει η ανακοίνωση.

Γίνεται ξεκάθαρο πως μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά Μπερισα για τα σύνορα στην Πρέβεζα, μετά απ´αυτή την ανακοίνωση του κόμματος που συγκυβερνά με τον Μπερισα.borioipirotika.blogspot.gr

----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.