Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΙΣΟΔΟ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ... Ανοιχτή επιστολή έστειλαν στον υπουργό Παιδείας 300 πανεπιστη...


ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

Ανοιχτή επιστολή έστειλαν στον υπουργό Παιδείας 300 πανεπιστημιακοί, εκφράζοντας την ανησυχία τους για τον ρατσισμό στα σχολεία. Η επιστολή εστάλη με αφορμή το περιστατικό στη Λευκάδα, όπου νηπιαγωγός απομακρύνθηκε από τη θέση της ύστερα από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής.

Οπως τονίζουν «μας ανησυχεί που η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να εισχωρήσει και στο χώρο της θεσμοθετημένης εκπαίδευσης, γεγονός απέναντι στο οποίο δεν πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή. Η πολιτεία οφείλει να κλείνει δυναμικά και συστηματικά το δρόμο σε κάθε αντιδημοκρατικό εγχείρημα. Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους λογικές και πρακτικές και καλούμε τους υπεύθυνους φορείς της εκπαίδευσης, και προπάντων το υπουργείο Παιδείας, τους γονείς και εν γένει τις εκπαιδευτικές κοινότητες να προστατέψουν και να διαφυλάξουν τον δημοκρατικό χαρακτήρα του ελληνικού σχολείου».

----------------------------------------

4 σχόλια

  1. Όταν κάθε αριστεροσυμμορίτης έμπαινε μες τα σχολεία για να καλέσει σε απεργία, κατάληψη και άλλα, σπέρνοντας το δηλητήριο του μηδενισμού και του διεθνισμού στα αθώα μικρά μας, οι κύριοι καθηγητάδες δεν είχαν πρόβλημα!!! Δεν αγωνιούσαν "να διαφυλάξουν τον δημοκρατικό χαρακτήρα του ελληνικού σχολείου", ούτε διαμήνυαν ότι "Η πολιτεία οφείλει να κλείνει δυναμικά και συστηματικά το δρόμο σε κάθε αντιδημοκρατικό εγχείρημα"!!! Αίσχος καθηγητάδες της αριστεράς και της "προόδου"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ [ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ],ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΕΖΑΚΙΔΕΣ,ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ,ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά πόσο μαλάκες είναι; Για την είσοδο του κκε εδώ και τόσα χρόνια γιατί δε μιλάνε; Βρε δε πα να γ@@@θούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.