Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΟΓΕΡΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΒΙΑΖΕ 39ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ...

Για περισσότερο  από ένα μήνα, ένας 66χρονος βίαζε συστηματικά μια ανυπεράσπιστη γυναίκα με νοητική στέρηση στη Ρόδο! Η αρρωστημένη δράση ...

Για περισσότερο  από ένα μήνα, ένας 66χρονος βίαζε συστηματικά μια ανυπεράσπιστη γυναίκα με νοητική στέρηση στη Ρόδο! Η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε όταν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μαζί της από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί  είχαν δεχθεί καταγγελία για τα όσα υπέφερε χωρίς καν να το αντιλαμβάνεται η άτυχη 39χρονη γυναίκα και διαπίστωσαν ότι το πρωί της Τρίτης είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του 66χρονου, ο οποίος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Μόντε Σμιθ όπου ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Κατά  την διάρκεια της προανάκρισης  που ακολούθησε την σύλληψη,  ο 66χρονος ομολόγησε ότι και άλλες φορές είχε σαρκική επαφή με την 39χρονης από τον περασμένο Αύγουστο! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ατόμου με νοητική στέρηση.

2 σχόλια

  1. Να τον παραδώσουν στον λαό να τον τιμωρήσει παραδειγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΙ ΝΟΜΟΙ.ΚΑΙΡΌΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ?ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΖΩΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.