Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...

Με ηρεμία ξεκίνησε η μέρα στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη χθεσινοβραδινή εξέγερση των φυλακισμένων, που κατεστάλη από τα ΜΑΤ. Οι δυνάμ...


Με ηρεμία ξεκίνησε η μέρα στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη χθεσινοβραδινή εξέγερση των φυλακισμένων, που κατεστάλη από τα ΜΑΤ. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ αποχώρησαν στις 02:00 και έξω από το ίδρυμα παραμένει η συνήθης αστυνομική δύναμη κι ένα όχημα της πυροσβεστικής.
Η εξέγερση ξέσπασε ταυτόχρονα σε τέσσερις πτέρυγες (Α', Β' Γ' και Ε') κι επεκτάθηκε, με τους κρατούμενους να βάζουν φωτιά σε ρούχα και σεντόνια. Χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά που έφτασε μέχρι το προαύλιο της φυλακής.
Αμεσα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης κάλεσε έκτακτη σύσκεψη και ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός. Και περίπου στη 01.00 τα ξημερώματα τα ΜΑΤ έδωσαν τέλος στην εξέγερση των φυλακισμένων.
Αρχικά ειπώθηκε πως στον Κορυδαλλό ξεσηκώθηκαν οι μουσουλμάνοι. Σε ανακοίνωσή τους, όμως, οι κρατούμενοι δηλώνουν πως όλα έγιναν εξαιτίας των άθλιων συνθηκών κράτησης.

1 σχόλιο

  1. TROYMBSAKIOTH KALIKANTSARE TON BRAXIOLION, DENDIA ME THN ILITXIA FATSA ,ORISTE TAGMATA TOY ISLAM ,PIASTETOYS AN EXETE TON KO....O KAI* TON FALAKROXONDROPOYS..H TON ISLAMISTH POY APEILI NA AIMATOKILISEI ME INTIFANTA TON ELLHNIKO LAO.AS KANEI LOIPON KATI H BOYLH TON RAGIADON AFOY OI PEINASMENOI KI AMORFOTOI ELLHNES KATA TON PANGALO KANAN THN EPANASTASH KAI OI 300 TA FAGANE ME TOYS PAKISTANOYS TOY POYSTOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.