Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΟΛΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΟΥΣ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ...!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΚΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙ...


ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΚΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ...!

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βεβαίωσε την Τετάρτη ότι 144 μέλη των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και 239 Κούρδοι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) έχουν σκοτωθεί από τις αρχές της χρονιάς στην Τουρκία.

Από τις αρχές του 2012, ο αριθμός των περιστατικών βίας, στα οποία συμμετείχε το PKK, ανέρχονται σε 1.926, πρόσθεσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Ωστόσο στις 17 Σεπτεμβρίου ο κ. Ερντογάν είχε δηλώσει ότι μόνον τον Αύγουστο οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις «εξουδετέρωσαν» (σ.σ.: είναι η επίσημη φρασεολογία για τους θανάτους μελών του PKK) περίπου 500 αντάρτες στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Επίσης προγενέστερα το Γενικό Επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα είχε ανακοινώσει ότι μεταξύ του Φεβρουαρίου και του Αυγούστου στις συγκρούσεις με το PKK είχαν σκοτωθεί 373 Κούρδοι αντάρτες και 88 Τούρκοι στρατιώτες.

Το PΚΚ ενέτεινε φέτος το καλοκαίρι τις επιθέσεις του, τις οποίες η τουρκική κυβέρνηση αντιμετώπισε με μαζικές και αθρόες στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Όλα αυτά συνέβησαν την ώρα που η Άγκυρα κατηγορεί τη Δαμασκό, εν μέσω της παρατεταμένης αιματοχυσίας στο συριακό έδαφος, πως για να βλάψει την Τουρκία υποστηρίζει το ΡΚΚ, επειδή η Άγκυρα έχει διαμηνύσει την εχθρότητά της για το καθεστώς του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ Ασαντ.

--------------------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.