Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΓΙΑΝΝΑ Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ... ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟ...


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ... ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ...


athensvoice.gr._ Το βράδυ της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου «κάτοικοι» της πλατείας Αμερικής επιτέθηκαν σε καταστήματα μεταναστών και στην κοινότητα Τανζανών στην περιοχή. Την επόμενη μέρα οι δύο πλευρές βρέθηκαν στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, το ξήλωμα του οποίου «από πάνω μέχρι κάτω» ζητεί η δικηγόρος Γιάννα Κούρτοβικ. Η A.V. επικοινώνησε μαζί της.

«Όταν έφτασα στο τμήμα, οι καταγγέλλοντας, οι μετανάστες δηλαδή, βρίσκονταν στον πάγκο των κατηγορουμένων, ενώ οι καταγγελλόμενοι, που είχαν ήδη αναγνωριστεί και από βίντεο, κάθονταν έξω και έκαναν πλάκα με τους αστυνομικούς. Στο μεταξύ, κάποια στιγμή συγκεντρώθηκαν κάμποσοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, μαζί με το βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο.

Είναι σύνηθες αυτό που συμβαίνει στον ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα. Όποτε έχει πάει κάποιος να καταγγείλει ρατσιστική επίθεση σε βάρος του, τον κρατάνε με διάφορα προσχήματα, προκειμένου να μην προχωρήσει η υπόθεση. Επίσης, σε άλλες περιπτώσεις έχουν αλλοιωθεί καταθέσεις. Στο περιστατικό της Τρίτης, ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στις επιθέσεις εναντίον των μεταναστών στην πλ. Αμερικής όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά πανηγυρίζει κιόλας στο Facebook.

Το ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα είναι αυτό που καταγγέλθηκε ήδη από το 2004 ότι ασκούσε βασανιστήρια σε βάρος μεταναστών, κάνοντάς τους ακόμα και φάλαγγα. Τελικά, το εφετείο γι’ αυτή την υπόθεση έγινε μόλις τον Μάρτιο που πέρασε και κάποιοι αστυνομικοί καταδικάστηκαν για πλημμελήματα. Κάποιοι «κάτοικοι» υπέγραφαν συμπαράσταση σε αυτούς.

Είναι το ίδιο τμήμα όπου όταν πηγαίνει δικηγόρος για να υπερασπιστεί μετανάστη ως διά μαγείας εμφανίζονται απ’ έξω Χρυσαυγίτες. Εγώ η ίδια έχω κάνει μήνυση εναντίον αστυνομικών που κατασκεύασαν ψευδομάρτυρα. Πρέπει να ξηλωθεί από πάνω ως κάτω».

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.