Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΪΛΑ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ...

"Δεν αντέχω άλλο αυτή την άθλια κατάσταση, που μας συνθλίβει όλους, και εξερράγην", είπε ο πρώην πυροσβέστης... Αρτινός, συ...


"Δεν αντέχω άλλο αυτή την άθλια κατάσταση, που μας συνθλίβει όλους, και εξερράγην", είπε ο πρώην πυροσβέστης...

Αρτινός, συνταξιούχος της πυροσβεστικής, επιτέθηκε στον Κάρολο Παπούλια, όταν ο πρόεδρος της δημοκρατίας πήγε στο γυναικείο μοναστήρι Θεοτοκιό της Άρτας, για να εκκλησιαστεί το Δεκαπενταύγουστο. Μόλις ο κ. Παπούλιας πήγε να ανέβει τα
σκαλιά της εκκλησιάς, ο συνταξιούχος του είπε, "καταστρεφόμαστε και δεν αντιδράς, αλλά υπογράφεις...". Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, που τον απομάκρυναν, αλλά και στους φίλους του, που πληροφορήθηκαν για την αντίδρασή του, "δεν αντέχω άλλο αυτή την άθλια κατάσταση, που μας συνθλίβει όλους, και εξερράγην".
katoci.com

------------------------------


1 σχόλιο

  1. Αγαπητέ κ. συνάδελφε συνταξιούχε! Ο παππούςτης Λεϊλά δεν αντιδρά, γιατί εκεί τον διόρισαν οι προϊστάμενοί του, για να του ξωφλήσουν τον λογαριασμό από το ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου τον Αύγουστο του 1985 όταν σαν ΥΠΕΞ υπέγραψε φαρδιά πλατιά την άρση του εμπολέμου με την Αλβανία και αργότερα "δάνεισε" χρήματα στον "εραστή του αέρα" (με τις 16 βαλβίδες και το USA διαβατήριο) , για να αποκτήση το "κωλόσπιτο" όπως το έλεγε και ο αλήστου μνήμης "αντιστασιακός" της δεκάρας που διετέλεσε υπουργός της ληστοσυμμορίας του ΠΑΣΟΚ, ίνα στεγάσει τον γεροντοέρωτα που τον βάρεσε ξαφνικά μετά της εριτίμου σερβιτόρας του αέρος βουλγαρόριζης παλλακίδος. Άλλωστε όταν του ανακοίνωναν τον διορισμό του, η κ. Άννα Μπεν Χιράμ πρόεδρος τότε του ελληνικού(;;;) κοινοβουλίου, του είχε πει επί λέξη τα εξης: " Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία (κοντεύουν ήδη 10) όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης. Η χώρα μας εξάλλου θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά διλήμματα σε πολλούς τομείς:
    Στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα, στον οικονομικό και τον κοινωνικό τομέα πρέπει να γίνουν τομές και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, η διαπαιδαγώγηση των νέων θα απαιτήσει αναπροσανατολισμούς στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, ο ελληνικός πολιτισμός θα πρέπει να ανακτήσει την ιστορική του πρωτοπορία." κλπ κλπ κλπ. Πως λοιπόν περιμένεις εσύ αγαπητέ κ. συνάδελφε να αντιδράσει όταν ουδείς εξ' ημών αντέδρασε τότε που ακούγαμε και βλέπαμε σε απ' ευθείας μετάδοση την "προφητεία" για το σήμερα συντελούμενο έγκλημα;;;; Απλά "στερνή μου γνώση. να σ' είχα πρώτα"!!!!! Τώρα είνα αργά για δάκρυα!!!! Αυτοί που συναίνεσαν η και υπέγραψαν την καταστροφή της Ελλάδος, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να κάνουν κάτι για να την σώσουν. Η κατάσταση αλλάζει μόνο με αίμα από δω και πέρα, διότι "θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία" Όποιος το καταλάβει, το κατάλαβε. Συνταξιούχος ΝΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.