Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΝΙΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ... Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ!

Ο συριακός στρατός ολοκλήρωσε σήμερα την αποστολή σημαντικών ενισχύσεων στην πόλη του Χαλεπίου και είναι έτοιμος για την "αποφασιστ...


Ο συριακός στρατός ολοκλήρωσε σήμερα την αποστολή σημαντικών ενισχύσεων στην πόλη του Χαλεπίου και είναι έτοιμος για την "αποφασιστική" μάχη η οποία όμως θα μπορούσε να διαρκέσει, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας της Συρίας.

"Όλες οι ενισχύσεις έφτασαν και περικυκλώνουν την πόλη. Ο στρατός είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει την τελική επίθεση, αλλά περιμένει διαταγές", δήλωσε η πηγή αυτή. "Όμως ο πόλεμος θα μπορούσε να διαρκέσει, διότι θα υπάρξουν οδομαχίες για να απομακρυνθούν οι τρομοκράτες" από αυτή τη μητρόπολη του Βορρά.

Ένας σημαντικός αξιωματούχος της ασφάλειας στην περιοχή του Χαλεπίου δήλωσε χθες Σάββατο ότι η πραγματική μάχη του χαλεπίου δεν έχει ακόμη ξεκινήσει και ότι οι βομβαρδισμοί είναι μόνο προετοιμασίες.

"Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι παρά ένα ορεκτικό και το κυρίως πιάτο θα έρθει αργότερα", είπε. Διευκρίνισε μάλιστα ότι τουλάχιστον 20.000 στρατιώτες βρίσκονται στην περιοχή. Πρόσθεσε όμως ότι "και από την άλλη πλευρά επίσης θα στείλουν ενισχύσεις", αναφερόμενος στην εξέγερση.

Οι αντάρτες άνοιξαν στις 20 Ιουλίου νέο μέτωπο στη σύγκρουση λαμβάνοντας θέσεις στο Χαλέπι, οικονομική δύναμη της χώρας, το οποίο, όπως λένε, ελέγχουν κατά το ήμισυ. Στις 28 Ιουλίου, ο στρατός εξαπέλυσε την επίθεσή του εναντίον του Χαλεπίου μετά την άφιξη των πρώτων ενισχύσεων.

Η πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, δήλωσε επίσης σήμερα ότι οι αντάρτες πραγματοποίησαν αρκετές ανεπιτυχείς επιθέσεις εναντίον θέσεων του στρατού ή των υπηρεσιών ασφαλείας στην πόλη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.