Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

Θύματα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσαν δύο νεαροί Πακιστανοί στο σπίτι όπου διέμεναν στη Βόνιτσα. Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το...

Θύματα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσαν δύο νεαροί Πακιστανοί στο σπίτι όπου διέμεναν στη Βόνιτσα.

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ, όταν οι δράστες, ο αριθμός των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί, εισέβαλαν στην οικία όπου έμεναν οι Πακιστανοί και άρχισαν να τους χτυπούν με γροθιές, κλοτσιές αλλά και καδρόνια που κάποιοι εξ αυτών είχαν στα χέρια τους.

Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν, ενώ οι τραυματισμένοι μετανάστες άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, για να μεταφερθούν στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, με χτυπήματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός τους.

Αστυνομικοί βρίσκονται στο νοσοκομείο, ώστε να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Η επίθεση εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως έχει ρατσιστικά κίνητρα.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό επίθεσης εις βάρος μεταναστών. Πριν από λίγους μήνες άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά σε οικία όπου διέμεναν μετανάστες στη Ναύπακτο.
agriniopress.gr

5 σχόλια

  1. Δηλαδή τα νοσήλειά τους πάλι εμεις οι έλληνες θα τα πληρώσουμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια καλά νέα να ακούμε συχνότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EEE ENTAKSH EIPAME KALHTERA NA PANE STHN SAOYDIKH ARABIA EKEI EXEI KAI TSAMIA KAI KOBOYN KAI KEFALIA KAI XERIA TAKOYS TZABET ASLAAAM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να φύγουν οι ρατσιστές Έλληνες, που ντροπιάζουν την ιστορία της χώρας μας, άνανδροι ανεγκέφαλοι που αντί να τα βάζετε με όσους μας πίνουν το αίμα με τα μπουριά (πολιτικούς, τραπεζίτες και άλλα λαμόγια ολκής) τους κάνετε τη χάρη να διοχετεύετε την οργή σας στους πιο αδύναμους από εσάς, κομπλεξάρες. Γι' αυτό αυτή η χώρα θα γίνει πιο φτωχή κι από το Πακιστάν και τότε θα ζητάτε εσείς να φύγετε -και θα απαιτείτε από τις χώρες υποδοχής να σας φέρονται πολιτισμένα, αλλά αν δηλώνετε Έλληνες, δεν το κόβω και πολύ πιθανό πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και φυσικά, επειδή λατρεύετε τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, αλλά μισείτε τη δημοκρατία, δε θα εγκρίνετε ποτέ ένα μήνυμα που δεν υπηρετεί την προπαγάνδα σας. Πώς σας κάνει αυτό να αισθάνεστε άραγε; Δεν είναι από μόνο του η υπέρτατη ήττα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.