Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ...!!! ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΛΟΓΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΣ

Αυτός είναι ο μανιακός της Πάρου, που τον βλέπετε να κρύβει το πρόσωπο του, και στις 22 Ιουλίου τραυμάτισε βαρύτατα και ασέλγησε στην 1...


Αυτός είναι ο μανιακός της Πάρου, που τον βλέπετε να κρύβει το πρόσωπο του, και στις 22 Ιουλίου τραυμάτισε βαρύτατα και ασέλγησε στην 15χρονη Μυρτώ. Αυτή την ώρα είναι στα κρατητήρια του τμήματος ασφαλείας της Ερμούπολης.

Ο μανιακός αλλοδαπός αργά το βράδυ πέρασε από το γραφείο του ανακριτή όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Αυτές είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική διάθεση και για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου.
Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές του νησιού έπαιξαν «κρυφτό» με τους δημοσιογράφους και τους κατοίκους του νησιού που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από την εισαγγελία για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων. Αύριο ο 21χρονος Πακιστανός θα βρεθεί μπροστά από τον ανακριτή.

Τέλος η υγεία της μικρής Μυρτώς ,που ολόκληρη η χώρα εύχεται να ξεπεράσει τα τραύματα της και να συνεχίσει τη ζωή της, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Αττικού Νοσοκομείου είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή. Η 15χρονη μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις. enikos.gr


-----------------------------

10 σχόλια

  1. Η πείρα μου λέει πωε όποιος κρύβει το πρόσωπό του, έχει κάνει και άλλα και φοβάται μην τον αναγνωρίσουν.
    Άλλη μία μαλακία της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων.
    Ανοιχτά και φανερά.
    Αν είσαι αθώος γιατί κρύβεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΕΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!! ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΖΩΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ? ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΛΙΝΤΖΑ ΤΡΙΧΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ....ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ "ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΛΙΝΤΖΑΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
    Με μούφα φωτογραφία πάτε να βγάλετε άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. autos pou vlepete einai astynomikos to teras vyike apo tin pisw porta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δειξτε μας τη φατσα του για να μπορεσουμε να τον αναγνωρισουμε οταν θα τον δουμε εξω σε 5 χρονια να περπαταει διπλα μας.που θα ειναι το 15χρονο κοριτσι σε 5 χρονια?θα ζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θάνατος,δυστηχώς πρέπει να επανέλθει η ποινή του θανάτου στην Αμερική που την έχουν δηλαδή τι πάθανε;Και να σκεφτεί κανείς ότι η Αμερική είναι και δημοκρατική χώρα,εμείς πρέπει να το προσπαθήσουμε πολύ για να το κάνουμε πράξη πρέπει να κυρήξουμε στρατιωτικό νόμο για να εφαρμοστούν τα πλέον απλά και στοιχειώδη.Σαν κάτι πουστάρες στα κανάλια που κάνουν μπράτσα για δείξουν λίγο άντρες μπας και κρυφτούν,κάπως έτσι.Πρέπει να το προσπαθήσουμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.