Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ...!!! ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Το ποτήρι ξεχείλισε στο Ρίο με τους τσιγγάνους οι οποίοι έχουν σταθμεύσει στην περιοχή, οι περισσότεροι απο τους οποίους είναι... εισαγό...


Το ποτήρι ξεχείλισε στο Ρίο με τους τσιγγάνους οι οποίοι έχουν σταθμεύσει στην περιοχή, οι περισσότεροι απο τους οποίους είναι... εισαγόμενοι και οι οποίοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο καθώς πέρα απο τις κλοπές, απειλούν τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους, ενώ δεν λείπουν και οι βιαιοπραγίες. Τελευταίο περιστατικό η επίθεση που δέχθηκε χθες μια γυναίκα την οποία χτύπησαν στο πρόσωπο.

Τα περιστατικά εισβολών σε σπίτια με στόχο την κλοπή αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, όπως και συγκρούσεις, ενώ τόσο οι προσφυγές των κατοίκων στην αστυνομία, όσο και στον Εισαγγελέα, δεν έχουν αποδώσει και η υπομονή έχει ξεπεράσει τα όριά της.

Οι τσιογγάνοι που έχουν έρθει από άλλες χώρες και σταθμεύουν είτε κάτω απο τη γέφυρα του Ρίου είτε σε γειτονικά σημεία και οικόπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι κάτοικοι έχουν αποφασίσει να κλείσουν την εθνική οδό στο ύψος των διοδίων την ερχόμενη Κυριακή από τις 11 το πρωί, έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.