Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ, ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΣΤΙΛΕΤΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ...!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ... Κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο και ένα στιλέτο μήκ...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ...

Κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο και ένα στιλέτο μήκους 18 εκατοστών... Συνελήφθησαν στο Αργάσι Ζακύνθου, από αστυνομικούς, τρεις υπήκοοι Αυστραλίας ηλικίας 24,22 και 24 ετών για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 23 και 33 ετών, χρησιμοποιώντας κατά περίπτωση ένα πτυσσόμενο στιλέτο, αεροβόλο πιστόλι και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.

Όπως καταγγέλθηκε, οι τρεις υπήκοοι Αυστραλίας αρχικά διαπληκτίστηκαν λεκτικά με τους δύο Έλληνες έξω από ένα εστιατόριο-μπαρ στο Αργάσι Ζακύνθου και στην συνέχεια οι δύο 24χρονοι Αυστραλοί, προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον 33χρονο και ο 22χρονος Αυστραλός στον 23χρονο.

Ειδικότερα ο ένας 24χρονος Αυστραλός πυροβόλησε στο πρόσωπο με πλαστικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και ο άλλος 24χρονος με πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο στο χέρι τον 33χρονο, ενώ ο 22χρονος Αυστραλός χτύπησε με το πτυσσόμενο στιλέτο τον 23χρονο ημεδαπό στον ώμο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων υπήρξε άμεση με αποτέλεσμα να συλληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι τρεις υπήκοοι Αυστραλίας στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν το αεροβόλο όπλο και το στιλέτο.

Οι δύο Έλληνες οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

4 σχόλια

  1. Τη διάολο είναι παγκοσμίος γνωστό πλέον ότι στην Ελλάδα κάνει κανείς ότι θέλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου δεν υπαρχουν νομοι και τιμωριές ο καθενας κανει οτι του καβλωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάστε υποθέτω τι είχε γίνει με ένα κωλοπαίδι στη μύκονο προηγούμενο έτος. Ενα αυστραλεζάκι ήταν που έκανε μαγκιές έξω από ένα μαγαζί και ένα μπράβος του κατέβασε ένα γκλομπ στο κεφάλι αφήνοντάς τον.Ε λοιπόν, έτσι πρέπει. Αντε καταντήσαμε μόνο οι μπράβοι να μας προστατεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα τι ειδους τουριστες ειναι αυτοι που δεχομαστε στην χωρα μας;λεφτα ναναι και οτι ναναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.