Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΟΙΞΕ... ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ!

Ο αθλητής του taekwondo Logan Campbell από τη Ν. Ζηλανδία, επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, το 2008,  χωρίς να έχει κερδί...


Ο αθλητής του taekwondo Logan Campbell από τη Ν. Ζηλανδία, επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, το 2008,  χωρίς να έχει κερδίσει κάποιο μετάλλιο, αλλά ξοδεύοντας 120.000 δολάρια, συνειδητοποίησε ότι τα έξοδα συμμετοχής στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, παγκοσμίως, είναι δυσβάσταχτα.

Αδυνατώντας, πλέον, να ζητά τη συνεχή οικονομική στήριξη της οικογένειάς του, αποφάσισε να ανοίξει δική του επιχείρηση για να χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.
Με τη μόνη διαφορά ότι …άνοιξε έναν οίκο ανοχής. Η πρωτότυπη ιστορία του Νεοζηλανδού αθλητή, αφήνει άναυδους όσους την ακούσουν για πρώτη φορά, αλλά είναι πραγματική.

Μολονότι στη Ν. Ζηλανδία οι οίκοι ανοχής είναι καθ’όλα νόμιμοι και ουδόλως κατακριτέοι, η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας του, του έστειλε επιστολή, με την οποία του ζητούσε να διακόψει κάθε σχέση με τη νέα επιχείρησή του, διότι η δουλειά του δεν συμβάδιζε με το ολυμπιακό ιδεώδες.

Εκείνος, χωρίς ίχνος ντροπής για το μέσο που στην προκειμένη περίπτωση θα αγίαζε τον σκοπό του, και γνώστης της πραγματικότητας στην πατρίδα του, όπου η πορνεία είναι επιλογή και όχι ανάγκη, μάζεψε το απαιτούμενο ποσό συμμετοχής του (200.000 δολάρια) και πούλησε την επιχείρησή του το 2011.

Σήμερα αναφέρει το protothema.gr, βρίσκεται στο Λονδίνο και υπογράμμισε στους δημοσιογράφους πως, «πούλησα τον οίκο ανοχής και δεν θέλω να συζητάω άλλο το θέμα».


----------------------------- 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.