Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Ο ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ... ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΊΣΜΠΟΥΚ!!!

Ένας ψυχάκιας που ενώ είχε σκοτώσει άνθρωπο αυτός έκανε αναρτήσεις τραγούδια στο facebook είναι ο φερόμενος ως δολοφόνος της Πάρου που έ...


Ένας ψυχάκιας που ενώ είχε σκοτώσει άνθρωπο αυτός έκανε αναρτήσεις τραγούδια στο facebook είναι ο φερόμενος ως δολοφόνος της Πάρου που έχει στα χέρια της η αντιτρομοκρατική... Πρόκειται για τον 30χρονο Τάσο Θεοφίλου που η Αστυνομία τον έχει συνδέσει ήδη με τρομοκρατικές γιάφκες στην Νέα Σμύρνη, τον Πειραιά και το Αγρίνιο... Ο Ψυχάκιας πάει αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα και μέχρι τότε ψάξτε το προφίλ του στο φέισμπουκ... ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ... ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΠΩΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...!!!



------------------------------------

6 σχόλια

  1. Επίσης ο Άκης Γκονιάν, που είναι φίλος του συγκεκριμένου και έχει κάνει like σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του , είναι ο διαχειριστής του indymedia trolls οπου στοχοποιούνται εθνικιστές από τους άπλυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3935&catid=4&Itemid=2#.UC-AhsanMso.twitter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI ΕΔΩ TWITTER:Tassios Thita ‏@paranoiriko

    Posting Nr.5 :http://twitter.com/%40paranoiriko, ΠΕΜΠΤΟ TWETT --> ΙΝΔΥΜΕΔΙΑ

    ΠΟΣΤΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΙΝΔΥΜΕΔΙΑ (3 Aug) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ (10 Aug) ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΤΑΞΙΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!

    Ο Ακης Γκονιαν μπορει να ειναι κανενας αθωος πιτσιρικας που "εφαγε" την γκομενα του τυπου που τον αναφερει με σκοπο να του διμηουργησει προβλημα ..

    ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ .
    ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .

    ----------
    (οταν ηταν πιτσιρικας ο ξαδελφος μου εγραψε το τηλεφωνο του Αργυρη κατω απο την αφισα "ποιος θα δειρει τον Σουγλακο" απο ζηλια γιατι ειχε καλυτερο παπι)

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ... ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΙΧΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ.. ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΟΟΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ, ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΦΟΙΤΗΤΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ..ΚΑΙ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΔΗ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ.. ΑΝΤΛΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΗΣ 17 Ν ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΗ.. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΞΙΑ ΣΥΡΑΦΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΛΙΣΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΕ ΦΥΛΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ LIFO.. ΚΑΙ ΤΩΝ Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ.. ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..
    Υ.Γ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΗΡΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    (ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΗΘΗΝΩΝ ΝΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΙΞΗ ΜΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.