Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΖΙΓΚΟΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. "ΒΟΛΕΥΕ" ΜΕΣΟΚΟΠΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ...ΘΕΑΜΑΤΟΣ

Αντιγράφουμε από το mekeleio.gr Δεν είναι τελικά όπως προσπάθησαν να τα παρουσιάσουν τα πράγματα ο ...μασκοφόρος εκδικητής της Πάρου. Κ...

Αντιγράφουμε από το mekeleio.gr

Δεν είναι τελικά όπως προσπάθησαν να τα παρουσιάσουν τα πράγματα ο ...μασκοφόρος εκδικητής της Πάρου.

Κατά απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας(θυμάστε ένα ρεπορταζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1για το λόμπυ της Πάρου;) ο Αχμέτ Βαγκάζ ή Χαγκάζ και όχι Αλί και τρισαλί όπως θέλησαν να τον παρουσιάσουν τα βαποράκια των Λαμπρακοψυχάρηδων, είχε αποκτήσει σπουδαία και πλούσια πελατεία στο νησί της καλοβαλμένης μπουρζουαζίας. Έμπαινε σε πολλά και καλά σπίτια. Με το αζημίωτο. Και ξαλάφρωνε πολλές κακόχυμες κυρίες αλλά και οπισθόβουλους κυρίους του κοσμοπολίτικου νησιού της άσπρης σκόνης. Γιατί στο νησί από την εποχή των Λαζόπουλων, των Χαριτοδιπλωμένων, των Ψινάκηδων και των Ρουβάδων, έχουν αλλάξει ΄πολλά. Μα πάρα πολλά. Και ο νοών νοείτο.(Θα τα πούμε αυτά σε άλλη ανάρτηση)

Γι αυτά που λέμε έχουμε συγκεκριμένες αποδείξεις. Ο Πακιστανός έπαιρνε από 50-100 ευρουλάκια το κεφάλι. Φαντάζεστε το σκάνδαλο στο νησί εαν δημοσιευόταν η φωτογραφία του; Ουρές τα κουτσομπολίκια. Αλλά όχι μόνον τα ροζ. Υπάρχουν κι άλλα. Περίεργο ρόλο έπαιζε το Πακιστάνι. Στα σύνορα αλλά και στις Κυκλάδες.

Μέχρι και ο συνήγορος που του διόρισαν, έχει μεγάλη "εμπειρία" σε ανάλογες υποθέσεις. Πρεσβείες κλπ.

Δεν είναι όμως μόνον αυτός ο λόγος. Είναι κι άλλοι. Θα πέσετε από τα σύννεφα με αυτά που θα βγουν στη συνέχεια.

Και θα τα βγάλουμε.. Αλλά η "καρριέρα" του τελείωσε εδώ. Ή μόλις αρχίζει στις φυλακές;

----------------------------

6 σχόλια

  1. Η φουσκα της αριστερης προοδοκουλτουρας σπαει και τι αλλο να βγει απο μεσα εκτος απο μπόχα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα παρουσιάσετε τις αποδείξεις, φαντάζομαι, γιατί δεν είστε φαιδρός, σωστά; Περιμένουμε, λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λετε να ηταν βλακες οι αρχαιοι Αθηναιοι που απαγορευαν στους κυναιδους να μετεχουν της δημοσιας ζωης ???

    Για τον απλουστατο λογο οτι εξ αιτιας του βιτσιου τους το τοποθετουν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .

    Στις μερες μας οι αρχαιοι κυναιδοι εχουν αντικατασταθει απο τις ξεφωνημενες καραπουσταρες των ΜΜΕ και οχι μονο(ειναι και οι πυρωμενες "κακοχυμες" κυρακατινες της πολιτικης και κοινωνικης ζωης.)

    Αυτες οι λουγκρες εχουν ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ στη δημοσια ζωη χρονια τωρα με τα επακολουθα που παρατηρουμε (σηψη ,κακομοιρια ,λαθρολαγνεια, λαμογιες κλπ κλπ κλπ).

    Αυτες βρισκονται πισω απο τους αριστερους , αυτες εξεθρεψαν το κτηνος της Παρου.

    Αυτες προσπαθουν να τρομοκρατησουν τους χαζους Ελληνες οτι ο φασισμος της ΧΑ θα τους κρεμασει και μετα θα τους γδαρει και θα τους καψει ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΧΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΤΟΥΣ(ΛΑΘΡΟ) ΚΑΙ Η ΒΛΕΔΥΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    Λυπαμαι που στη χωρα μου αντι να επικρατησει η φωνη της λογικης μας επικρατησε η παθιασμενη κραυγη της κολοτρ..πιδας τους ..

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα όσα διάβασα μου θύμησαν εκείνα που έλεγε ο Γεωργαλάς περι σχεδίου παρακμή με καραπουστάρες λαθρους ανομάλια κλπ Κάπως έτσι οι καραπουστάρες με τους λάθρογκόμενους πουστρέψαν την πολιτική μεσω προοδευτικών του κόλου.
    "Το ανόμαλο προβάλεται ώς ομαλό και το ομαλό ώς ανωμαλία"
    Επαναλαμβάνω γιατί πολλοί λεβέντες ( και μέσα στην Βουλή_ σφυρίζουν κλέφτικα...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥ?
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ επιτελους το ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΊΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΈΟΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    προς αντιδιαστολή
    εάν Έλληνας διέπρατε το έγκλημα οι ντοπιοι και ξενοι ρατσιστές κατά των Ελλήνων θα τον είχαν κάνει έκτακτο παράρτημα με φωτογραφία του και θα έκαμνε τον γύρο του κόσμου.

    φωτογραφια του ΖΩΟΥ ΑΝ ΦΑς ΚΑΙ ΠΡΟΦΊΛ ΆΜΕΣΑ να τον δούν ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηταν μεσα στην Υπατία και εχει φωτογραφιθει με αριστερο πολιτικο.γιαυτο κρυβουν το προσωπο του τοσο πολυ.παιδια θελει ερευνα το θεμα,ειναι βομβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aaaaa GIAUTO TON UPOSTHRIZOUN OLOI OI "POUSTHDES".......
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.