Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΠΟΠ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ 28ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ...!!!

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Σάμου, μετά το σημερινό περιστατικό εντοπισμού του πτώματος ενός 30χρονου ΕΠΟΠ. Ο νεαρός Κ.Κ. (στρα...

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Σάμου, μετά το σημερινό περιστατικό εντοπισμού του πτώματος ενός 30χρονου ΕΠΟΠ.

Ο νεαρός Κ.Κ. (στρατιωτικός με καταγωγή από την 'Άρτα) βρέθηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι στο κρεβάτι του σπιτιού του, έχοντας όπως λένε οι πληροφορίες αφήσει δίπλα του, ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Η υπόθεση του θανάτου του ενδέχεται να συνδέεται με την καταγγελία σήμερα το πρωί μίας 28χρονης, (σύντροφος συναδέλφου του λένε πληροφορίες) η οποία ανέφερε στην αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση χθες το βράδυ με σκοπό τον βιασμό. Η κοπέλα έφερε τραύματα από ξυλοδαρμό.

Αμέσως άρχισαν έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί ο 30χρονος ΕΠΟΠ για να διαπιστωθεί αν είχε σχέση με το επεισόδιο αυτό. Σημειωτέον ότι ο εν λόγω άνδρας είχε δηλωθεί απών στην μονάδα του.
Τελικά βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε έναν παράδρομο της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη. Πιθανολογείται πως πήρε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων, κάτι που θα διαπιστωθεί και από την νεκροψία νεκροτομή που θα κάνει ο ιατροδικαστής. zougla.gr


----------------------------- 

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.