Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΪΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ 21 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΜΕΣΟ!

Μια νέα απάτη εις βάρος του ΙΚΑ ήρθε στο φως, αυτή τη φορά με ένα συνταξιούχο που έπαιρνε σύνταξη αναπηρίας από το 1989 έως το 2010, ...

ika


Μια νέα απάτη εις βάρος του ΙΚΑ ήρθε στο φως, αυτή τη φορά με ένα συνταξιούχο που έπαιρνε σύνταξη αναπηρίας από το 1989 έως το 2010, ενώ εργαζόταν.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από σχετική έρευνα, ο συνταξιούχος ενώ έπαιρνε σύνταξη βαριάς αναπηρίας, παρότι εργαζόταν, την 01/01/2011 κατέθεσε εκ νέου αίτηση σύνταξης αναπηρίας.
Το ύψος της οικονομικής ζημίας που προκλήθηκε στο Ίδρυμα, λόγω καταβολής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών σύνταξης χρονικής περιόδου 30/10/1989 -31/12/2010, ανέρχεται στις 131.362,99 ευρώ.

Το αρμόδιο υποκατάστημα προέβη σε άρση της ασφαλιστικής αναπηρίας, σε καταλογιστική απόφαση και στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς ενώπιον του  εισαγγελέα Πρωτοδικών.


----------------------------- 

1 σχόλιο

  1. 21 χρόνια που ηταν το κράτος που "ΔΕΝ" έκανε τους ελεγχους και φτάσαμε ως εδω; να μην τα ρίχνουμε όλα σ' αυτα που έκανε κάποιος αλλά και σ'αυτα που δεν έκαναν καποιοι οι οποιοι κατ'εμενα φερουν μεγαλύτερη ευθύνη γι' αυτό που έγινε. τωρα που φτασαμε στο χειλος του γκρεμού γίνεται έλεγχος, και την πληρώνουμε όλοι. προτού φτασουμε μεχρι εκεί δεν γινοταν κανενας έλεγχος. αρα την πληρώνουμε και γι'αυτους που δεν εκαναν τη δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.