Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΝΙΞΙΜΟ...

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της άγριας επίθεσης σε βάρος της 15χρονης στη Χρυσή Ακτή της Πάρου....

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της άγριας επίθεσης σε βάρος της 15χρονης στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Μετά τα σημαντικά λάθη που παραδέχεται ανώτερος αξιωματικός, μιλώντας στα "Νέα", και πιθανότατα στοίχισαν σημαντικά στοιχεία, η εξιχνίαση της υπόθεσης αποτελεί "στοίχημα" για το κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Η Αστυνομία έχει εντοπίσει περισσότερους από 25 άνδρες που κλήθηκαν ως μάρτυρες, ενώ τους ζητήθηκε παράλληλα να χορηγήσουν και DNA.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν γενετικό υλικό είναι και ο άνδρας που φιλοξενούσε την οικογένεια στο νησί, καθώς και από άτομα του οικείου περιβάλλοντος και εργαζομένους σε καταστήματα που επισκέφτηκε κατά την παραμονή της στο νησί.

Μάρτυρας που τηλεφώνησε στις αρχές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είδε έναν άνδρα που θα μπορούσε να είναι ο δράστης μαζί με την 15χρονη.

Τα πέντε πρώτα δείγματα που είχαν ληφθεί και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. δεν συμπίπτουν με το γενετικό υλικό το οποίο βρέθηκε στο σώμα της ανήλικης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τον τραυματισμό του κοριτσιού παραμένει στο νησί και για τον λόγο αυτόν σκοπεύουν να συνεχίσουν τη λήψη γενετικού υλικού από όποιον θεωρούν ότι με κάποιον τρόπο μπορεί να σχετίζεται με το περιστατικό.

Μυστήριο παραμένει τι απέγινε το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί της η Μυρτώ όταν απομακρύνθηκε από την παραλία όπου βρισκόταν μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της.

Από τη Δίωξη Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να αποκαλυφθεί η λίστα των τελευταίων κλήσεων που δέχτηκε η κοπέλα.

Το προφίλ του δράστη, έτσι όπως το έχουν σκιαγραφήσει οι ειδικοί, αναμένεται να είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην έρευνα, με τους αστυνομικούς να τον περιγράφουν ως "μοναχικό" και "μεθοδικό".
Στο μεταξύ η 15χρονη Μυρτώ παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, σε κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη κατάσταση.

news247.gr


----------------------------- 

1 σχόλιο

  1. Ποιός ξέρει ποιός μεγαλόσχημος ήτανε ο δράστης και βγήκε ένα επίσημο γομάρι να μιλάει για ατύχημα μην τυχόν και πουλήσουν λιγότερο μουζάκα και ρούμς του λετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.