Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΕ...!!! ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ 12 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ PKK...!!!

  defencenet.gr._ Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις υποστηριζόμενες από επιθετικά ελικόπτερα AH-1W Super Cobra διέβησαν την μεθόριο στα σ...


  defencenet.gr._ Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις υποστηριζόμενες από επιθετικά ελικόπτερα AH-1W Super Cobra διέβησαν την μεθόριο στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας πριν λίγες ώρες, όπως αναφέρουν τα κουρδικά πρακτορεία ειδήσεων, και ιρανικές πηγές.

Η εισβολή έγινε χωρίς να υπάρξει αντίσταση από συριακά στρατεύματα τα οποία έχουν εγκαταλείψει την περιοχή, και οι τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν την πόλη Jarabulus.

Η τουρκική δύναμη είναι μεγέθους μηχανοκίνητου συντάγματος και είναι συνοδευόμενη από μια ίλη αρμάτων M-60 και BRDM A/K εκτοξευτές αντιαεροπορικών πυραύλων κ.τ.λ.

Η τουρκική δύναμη έχει ξεκινήσει επιθέσεις κατά κουρδικών θέσεων. Μ'εχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τη Δαμασκό.

Η εισβολή έγινε με αφορμή την αιχμαλωσία 12 αξιωματικών του τουρκικού στρατού από το ΡΚΚ χτές βράδυ.

Το περασμένο βράδυ Σύροι Κούρδοι μαχητές συνέλαβαν 12 αξιωματικούς του τουρκικού στρατού οι οποίοι σχετίζονταν με την ΜΙΤ και ήθελαν να φτάσουν στην πόλη του Χαλεπίου για να ενωθούν με τους "εξεγερμένους".

Να θυμίσουμε τους ισχυρισμούς της Συρίας περί συλλήψεως Τούρκου στρατηγού κάτι που η Τουρκία αρνείται. Αυτό που όμως τα τουρκικά ΜΜΕ δεν αρνούνται είναι ότι μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 40 αξιωματικοί των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων διασκορπισμένοι σε όλη τη Συρία, και κάθε τους προσπάθεια για να τους απελευθερώσουν έχει αποτύχει.Προφανώς οι Τούρκοι αξιωματικοί πραγματοποιούσαν χρέη εκπαιδευτών, συνδέσμων, και συμβούλων, για τους αντάρτες-μισθοφόρους.

Για οτιδήποτε νεώτερο σας κρατάμε ενήμερους.

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.