Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ ΣΤΗ ΦΩΚΑΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ...!!! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ 1 ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ 11 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...!!!

Ακάθεκτο το PKK συνεχίζει τις αιματηρές επιθέσεις ενάντια στην Τουρκία, φτάνοντας μέχρι και τα δυτικά της χώρας αλλά και σε βάσεις του τ...


Ακάθεκτο το PKK συνεχίζει τις αιματηρές επιθέσεις ενάντια στην Τουρκία, φτάνοντας μέχρι και τα δυτικά της χώρας αλλά και σε βάσεις του τουρκικού Nαυτικού! Το τελευταίο φονικό χτύπημα έλαβε στη Φώκαια της δυτικής Τουρκίας, κοντά στη βάση του Ναυτικού στη βάση των Πεζοναυτών.

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε στον δρόμο όταν όχημα του Ναυτικού που μετέφερε τους αξιωματικούς και υπαλλήλους της βάση, την ώρα ακριβώς που πλησίαζε τη βάση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντάρτες του PKK είχαν τοποθετήσει νάρκη στο δρόμο που εξερράγη. Από την έκρηξη σκοτώθηκε ένας ναύτης και τραυματίστηκαν ακόμη τέσσερις τραυματίστηκαν!

Ο δρόμος που οδηγεί στη βάση του τουρκικού Ναυτικού είχε ασφαλτοστρωθεί πρόσφατα και είναι ανοιχτός 24 ώρες. Οι αρχές αναρωτιούνται πως οι αντάρτες του PKK πρόλαβαν να τοποθετήσουν νάρκες στο δρόμο. Αυτό που ανησυχεί τους "φίλους" γείτονες είναι πως τα χτυπήματα του PKK δεν περιορίζονται στη Ν.Α.Τουρκία, αλλά άρχισαν να γίνονται και στις δυτικές επαρχίες με στόχο ακόμη και το Ναυτικό! defencenet

Τι λένε οι τούρκοι...

Τα τηλεχειριζόμενα εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί από τρομοκράτες σε δρόμους, εξερράγησαν όταν περνούσε το στρατιωτικό όχημα στην Foça της İzmir.

Έπειτα σημειώθηκε η δεύτερη έκρηξη στην περιοχή και ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ένας στρατιώτης έπεσε μάρτυρας και τραυματίστηκαν τριάντα στρατιώτες και πολιτικό προσωπικό στην επίθεση, σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας από τους ένδεκα τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα σε νοσοκομεία στην İzmir.

Μετά από το συμβάν, ξεκίνησε ευρείας κλίμακας επιχείρηση στην περιοχή προκειμένου να εξουδετερωθούν οι τρομοκράτες που εξαπέλυσαν την επίθεση. trt

----------------------------

3 σχόλια

  1. ειναι δυνατον ακομα και εσεις να γραφετε την Σμυρνη "izmir";;;;; ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ φίλε, δεν βλέπεις ότι η είδηση είναι απο το τουρκικό trt; Υπήρχε περίπτωση να δεις ιζμίρ σε αυτή τη σελίδα;;; Πλάκα μας κάνεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν μπορουσαν να βαλουν Ελληνικα ;
    Αφου ετσι και αλλιως μεταφραση εγινε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.