Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...!!! ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ TYPE 214 ΠΟΥ ΝΑΥΠΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ...!!!

Σε μία κίνηση εξαιρετικά αμφιβόλου συνδικαλιστικής ηθικής, αλλά και εθνικού πνεύματος, το σωματείο εργαζομένων στα ΕΝΑΕ (ναυπηγεία Σκαρα...


Σε μία κίνηση εξαιρετικά αμφιβόλου συνδικαλιστικής ηθικής, αλλά και εθνικού πνεύματος, το σωματείο εργαζομένων στα ΕΝΑΕ (ναυπηγεία Σκαραμαγκά) το οποίο ελέγχεται από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, αποφάσισε να σταματήσει όχι απλώς τις διαδικασίες ναυπήγησης των τριών υποβρυχίων Type 214 κλκάσης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, αλλά να σταματήσει ακόμα και το κρίσιμο έργο της φόρτισης των συσσωρευτών των εν λόγω υποβρυχίων, κάτι που ενέχει κινδύνους για τα υποβρύχια και τα πληρώματά τους - όταν με το καλό τεθούν σε υπηρεσία.

Eίναι γνωστό ακόμα και από την φόρτιση των απλών μπαταριών στα κινητά ότι δεν πρέπει να διακόπτεται η "παρθενική" διαδικασίας της αρχικής φόρτισης γιατί μειώνεται η ζωή ντων μπαταριών. Στα υποβρύχια δημιουργείται κίνδυνος πολύ μεγαλύτερος: Οι συσσωρευτές είναι η "ζωή" του πληρώματος. Θυμίζουμε την διαρροή σε υποβρύχιο του ΠΝ που είχε αποκαλύψει το defencenet.gr και παραλίγο να είχαμε τραγωδία.

Χαρακτηριστικό της ακρότητας που εμπεριέχει αυτή η απόφαση είναι ότι η ΔΑΚΕ που μέχρι τώρα συμπαραστεκόταν στην δίκαιη 100% κινητοποίηση (οι εργαζόμενοι στα ΕΝΑΕ με απόφαση των Λιβανέζων της ιδιοκτησίας εργάζονται μόλις μία ημέρα την εβδομάδα!) διαχώρησε την θέση της με μια δήλωση ενδεικτική του επικίνδυνου του χαρακτήρα της απόφασης της πλειοψηφίας της ΤΡΙΑΙΝΑΣ: "Στην κρισιμότατη Γ.Σ, η οποία μετατράπηκε σε παρωδία (με ψηφοφορία ντροπής, προχειρότητα και ανευθυνότητα ), πάρθηκε μια απόφαση η οποία δεν ταιριάζει με το ήθος και το αίσθημα ευθύνης, που έχουμε επιδείξει, σε συνθήκες δυσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας στη διάρκεια του τρίμηνου αγώνα μας για δικαίωση. Η άψογη συντήρηση των ΥΒ, με προσωπικές θυσίες και στερήσεις, είναι επιτυχία όλων μας δίνοντας μας παράλληλα τη διαπραγματευτική ισχύ της υπεράσπισης των δίκαιων αιτημάτων μας έναντι των εμπλεκόμενων φορέων και της κοινωνίας".

Δυστυχώς η χώρα και η εθνική άμυνα εκεί έχουν εκπέσει μετά από ένα όργιο διαφθοράς (την οποία επιβράβευσαν επανειλημμένα οι πολίτες με την ψήφο τους), λάθος πολιτικών αποφάσεων, αδιαφορίας και εγκληματικής άγνοιας των πραγματικών δεδομένων: Στο να λαμβάνονται αποφάσεις από συνδικαλιστικά όργανα τα οποία να θέτουν υπό αίρεση την ασφάλεια των πληρωμάτων των υποβρυχίων, (όταν με το καλό παραδοθούν, φυσικά...).

Όσο δίκαιο και να έχουν οι εργαζόμενοι δεν το το βρούν υπονομεύοντας την εθνική άμυνα. Τα γραφεία της διοίκησης των Λιβανέζων που έφερε η κυβέρνηση Παπανδρέου, ξέρουν που είναι, ας αποτανθούν εκεί...

Κατα τα λοιπά οι πολιτικές ηγεσίες έρχονται και παρέρχονται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά πέραν τουτου, ουδέν. Και βέβαια τίθεται το ερώτημα του ρόλου του υφυπουργού Άμυνας Δ.Ελευσινιώτη, που ως αρχηγός ΓΕΝ έδωσε το "πράσινο φως" για την παραλαβή του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ και συνεπώς της μεταβίβασης της ιδιοκτησίας στους ΛΙβανέζους του Ι.Σάφα.

Αλήθεια στις συσκέψεις που συμμετέχει τώρα ως πολιτική ηγεσία, τι έχει να πει επ'αυτών; defencenet.gr

19 σχόλια

  1. Αν χαλασουν να τις πληρωσουν απο την τσεπη τους.
    Να ελεγχθει αν υπαρχει(εγω πιστευω κατα 99% ΝΑΙ) τουρκικος δακτυλος.


    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήτες ειναι αυτοι που εχουν αφησει τον κοσμο και πεινάει...τουλάχιστον ας τους δωσουνε τις αποζημιωσεις και να τους αφησουν ελευθερους παρά να τους κρατανε αιχμαλωτους και να βλεπουν τα παιδια τους να πεινάνε.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι να κανατε ετσι για τους εργαζομενους και οχι για τα σιδερα κυριοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω πεινανε οικογενειες και ο αλλος λεει για τουρκικο δακτυλο!!!! να κλαψω η να γελασω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:46 να κλαψεις . Οταν ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ οι "απεργοι" ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ τους εχουν βαλει οι τουρκοι και δεν πεινανε .
    Να πανε να καταλαβουν τα γραφεια , ΟΧΙ να καταστρεψουν τα υποβρυχια .

    Αυτο ελειπε , καθε σωματειο να διεκδικει τα αιτηματα του καταστρεφοντας μοναδες του στολου.

    Πως θα ακουγες οτι εις ενδειξη διαμαρτυριας για τα χαμηλα κομιστρα οι ταξιτζηδες της Θηβας βυθιζουν τη φρεγατα "ΕΛΛΗ" ???(τυχαιο παραδειγμα)

    Το ΚΚΕ - ΠΑΜΕ κλπ τα κονομαει χοντρα απο τους ΕΟΤ αλλων χωρων (Ισπανια, τουρκια ) για να καταλαμβανει λιμανια και να παρεμποδιζει την τουριστικη κινηση στο μεσο της σαιζον.

    (δεν εχω στοιχεια αλλα κοιταζω ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ απο τετοιες κινησεις.πχ δεν ειχαμε στοιχεια για τον δισεκατομυριουχο ακη αλλα ολοι ξεραμε...)

    Για ποιο λογο να μην τσιμπησει κανα μπαξισι απο τους μογγολους για να καταστρεψει τις μπαταριες ???

    Ολα αυτα θα βγουν στη φορα συντομα απο την ΧΡ. ΑΥΓΗ (για αυτο την ψηφισαμε ,εκτος αν μας προδωσει..)

    Πρεπει να κλαψεις γιατι οταν μας την πεσουν οι μογγολοι το υποβρυχιο που θα προστατευε το καραβι που υπηρετει το παιδι ΣΟΥ θα ειναι χαλασμενο ,και ετσι το καραβι θα καταληξει στον πατο.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και αν ειναι να κανουν αλοιφη τα μουτρα των λιβανεζων και γω μαζι τους , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ...

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να σας βάλουν στις κάλπες στις εκλογές. Θα κόβετε φάτσες ψηφοφόρων και θα βγάζετε αποτελέσματα άμεσα εφόσον είστε χαρισματούχοι και ξέρετε τι ψηφίζει ο καθένας. Αιντε ούστ από εδώ ρε.
    Αναρτήθηκε στο γελοιότητα και σκατοδοσίλογοι της τρόϊκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οταν θα εχεις τον τουρκο στο σπιτι σου ουτε θα κλαις ουτε θα πεινας ... το καταλαβες???? θα εισαι ειδη νεκρος ,η γυναικα σου σκλαβα και το παιδι σου γενιτσαρος, για αυτο χρειαζεσαι τα σιδερα , γιατι απο τους 10.000.000 ελληνες προδοτες η 150.000 πρεπει να εχουν κατι για να παλεψουν για αυτο μοκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τι περνάμε δεν το ξερει κανεις γιαυτό μιλάει.
    Ας μην ειχε πληρωθεί αυτός από το πάσχα εως τώρα όπως εμείς και θα μου έλεγε πως είναι.
    Εγώ και ο αντρας μου είμαι στα ναυπηγεία και είμαι και έγκυος και δεν έχουμε ούτε ένα €.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΦΕΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΚΛΑΒΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ.ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ;ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛ.ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ:ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ-ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ-ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ 18 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΥΝΑΣ-ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΚΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ(230 ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ)- ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ Π.Χ. ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΗΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΡΩΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ.Λ.Π..ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΟΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΟΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ Η ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ!!! ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ.......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΥΑΛΑ ΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΠΡΟΗ ΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΤΩΡΑ;ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ!!!!ΤΟΤΕ ΧΤΙΖΑΤΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΑΓΝΟΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ.....ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΕΝΘΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ.ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οπιος εχει προβλημα ...να πηγενει και να σπαει τα μουτρα των αφεντικων του ...η' να παραιτητε..!! οι δολιοφθορες σε ξενα πραγματα δεν λυνουν κανενα προβλημα απλα δημιουργουν και αλλα...και ισως πιο σοβαρα...!! εαν εινε ετσι επηδει εχω εγω θεμα στην δουλεια να ερθω και να σπασω το μαγαζι σου η το αυτοκινητο σου...!! ετσι θα λυθουν τα προβληματα τους ??? οχι βεβαια....!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ..(ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ΕΙΝΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ?? Η ΤΙΠΟΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ?? ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ...ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΚ...ΚΑΙ ΟΠΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΕ ΜΕΣΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ..!! ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ..!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΣΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ....Η ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ..(ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ)..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ = Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΙΣ8ΟΤΟΣ ΕΙΜΕ ΜΕ 900 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΙΣ ΩΑΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΕΟΛΟΓΟ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΚΣΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ;ΦΘΟΡΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ = ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΚΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΜΕ Ε? ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΤΕ, ΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ, ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΛΟΠΕΣ... ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ; ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ, ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΦΟΡΙΑΜΟΙ, ΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ; ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΕΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤΑ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΝΔΙΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ; ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ, ΓΕΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ;
    ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ;
    ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΟΥ ΕΚΤΙΖΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΖΕ "ΓΛΥΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ", ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ Π.Ν. ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΙΝΙ 12 ΜΠΩΦΟΡ(ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΓΑΡ) ΤΟ ΒΥΘΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ 2 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LLOYDS;
    ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ HDW ΚΑΙ ΤΗΣ THYSSEN-KRUPP ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ;
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;
    ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ,...
    ΑΣΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΩΣ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΦΕΙΡΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΔΕΝ ΚΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ....ΠΡΟΟΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.