Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΤΤΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

Στις προσκλήσεις που στάληκαν σε Τ/κ πολιτικούς και δημοσιογράφους για την αποψινή εκδήλωση στο αρχαίο θέατρο Κουρίου για την ανάληψη της...



Στις προσκλήσεις που στάληκαν σε Τ/κ πολιτικούς και δημοσιογράφους για την αποψινή εκδήλωση στο αρχαίο θέατρο Κουρίου για την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρεται η τ/κ εφημερίδα Βολκάν.

Εχουν προσκληθεί, όπως αναφέρεται, οι Οζκάν Γιοργκαντζίογλου, Ιζέτ Ιζτζαν, Αλπάϊ Ντουρντουράν, Κουντρέτ Οζερσάϊ , Αλί Ερέλ και Σιενέρ Ελτζίλ με την εφημερίδα να διερωτάται κατά πόσο κάποιοι από αυτούς θα παρευρεθούν στην τελετή.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Χαβαντίς, με ανακοίνωσή του ο «σύνδεσμος αγωνιστών ΤΜΤ Κύπρου» εκφράζει την αντίδρασή του για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ της ΕΔΟΝ στην Πύλη Αμμοχώστου σε συνεργασία με ορισμένες τ/κ οργανώσεις, στόχος του οποίου είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η «έναρξη ενός κοινού αγώνα».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο «κοινός αυτός αγώνας» δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει άλλο σκοπό πέραν του να αγνοηθεί ο εδώ και 49 χρόνια «σφετερισμός διά των όπλων» της Κυπριακής Δημοκρατίας από την «ε/κ διοίκηση» και να αναδειχθεί η Τουρκία, η οποία «αποκατέστησε την ειρήνη και την ασφάλεια» βάσει του δικαιώματος που της παρείχε η Συνθήκη Εγγυήσεως, ως κατοχική δύναμη.

Αναφέρεται ακόμη ότι ο κοινός αυτός αγώνας θα αποτελέσει πράξη προδοσίας εκ μέρους της «ε/κ διοίκησης», η οποία ανέλαβε από την 1η Ιουλίου την Προεδρία της ΕΕ εξ ονόματος ολόκληρης της Κύπρου, δίνει την εντύπωση ότι οι Τ/κ εκπροσωπούνται επαρκώς και προσπαθεί να αθωώσει τους Ε/κ.

sigmalive.com

-----------------------------


2 σχόλια

  1. Αυτή την αφίσσα να την τυλίξουν, να την κάνουν μασούρι και να την βάλουν στην βρωμοκ@@@ρα της μογγόλας που τους γέννησε! Ας μην ήταν οι ΟΗΕδες, οι αποικοικράτες Άγγλοι και ο προδότης ο κουφός "εθνάρχης", και θα πίνανε καφέ στην έρημο Γκόμπι σήμερα!!!
    ΕΛΔΥΚαριος του 74.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. siga ta ayga re eldikarie,na parakalate aytous giati aytoi stamatisan toys tourkous kai den peiran oloi tin kipro..alla eseis exetai kolisi sto 74!giati den lete ti ginotan prin to 74!an eiste aytoi pou nwmizetai idou i rodos idou kai to pidima..gia dokimaste..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.