Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Ένας 27χρονος Γερμανός, ο οποίος φέρεται να είναι ακραίος ισλαμιστής και έχει εκδοθεί σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, βρίσκεται, ...

Ένας 27χρονος Γερμανός, ο οποίος φέρεται να είναι ακραίος ισλαμιστής και έχει εκδοθεί σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, βρίσκεται, πλέον, στα χέρια της σλοβένικης αστυνομίας.

«Το 2010 εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα για τη σύλληψη του 27χρονου, ο οποίος κατηγορείται για στρατολόγηση τρομοκρατών» ανέφερε η εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης του Τσέλιε, Μιλένα Τούρμπουλιν.

Σύμφωνα με τα σλοβενικά ΜΜΕ, ο ύποπτος τους τελευταίους μήνες μαζί με τη σύντροφό του, η οποία επίσης συνελήφθη πριν από μία εβδομάδα, είχαν βρει καταφύγιο σε δάση της Αυστρίας και της Σλοβενίας και προηγουμένως είχε διαμείνει για αρκετούς μήνες στο Αφγανιστάν. Την πληροφορία ότι το ζευγάρι ενδέχεται να βρίσκεται στη Σλοβενία έλαβε η σλοβενική αστυνομία από την Αυστρία.

Κατά τη σύλληψή του, ο ύποπτος αντιστάθηκε και επιτέθηκε με μαχαίρι στους αστυνομικούς, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Ο 27χρονος οδηγήθηκε σε φυλακή της Σλοβενίας. newsbeast.g

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.