Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ...;;;

Μεταφέρουμε από το enikos.gr... Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη Φλώρινα, σε μικρή απόσταση από το χωριό Βαρικό. Αναγνώστης μας έστειλε ...


Μεταφέρουμε από το enikos.gr... Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη Φλώρινα, σε μικρή απόσταση από το χωριό Βαρικό. Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφίες από τις οποίες φαίνεται ότι η φωτιά είναι στην αρχή. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ειδοποιηθεί και στέλνει στην περιοχή 32 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 30 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΨΕΥΤΟΙΛΙΝΤΕΝ" ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑ...!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ... ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!
------------------------------------------------

2 σχόλια

  1. εντελώς ΠΆΝΤΑ "τυχαία" ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ .Το άκουσα κι αυτό ανήμερα του Προφήτη ΗΛΙΑ ! .Στο πρόγραμμα συμμετέχουν...Αναπτυξιακή Φλώρινας Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας απο την Ελλάδα. Κέντρο "αναπτυξιακής" περιοχής πελαγονίας , δήμος Μοναστηρίου και Δήμος Πρίλεπ. Στόχος η "¨διασυνοριακή συνεργασία στην πυροπροστασία δασών" έτσι το βαπτίσαν με πολύ εύηχες υπόγφειες διαδρομές ...Στο πρόγραμμα Περιλαμβάνονται...κατανομή προσωπικού σε διάφορα σημεία...κατασκευή 140 υπέργειων παρατηρητηριών στα σκόπια...εξοπλισμό πυροσβεστικών σταθμών..ειδικό λογισμικό...δορυφορική παρακολούθηση "πυροπροστασίας",,,Απο το έργο θα "οφεληθούν" 13 δήμοι 4 στην Ελλάδα και 9 στα σκόπια!!!!!!...Θα εκταμιευθούν 300.000 ευρώ για τα σκόπια και 140.000 ευρώ για Ελλάδα διάρκεια προγράμματος 15 μήνες θα οφεληθούν 300.000 κάτοικοι της Πελαγονίας στα σκόπια και δυτικής μακεδονίας...ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΕΔΩ ΦΩΤΙΑ ΠΑΡΑΕΚΕΙ πώς θα λεηλατήσουν χρήματα και όχι μόνο...! Στόχε να γίνει παρέμβαση απο τους φρεσκογραβατωμένους εκλεγμένους....ΑΡΚΕΤΈΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΙ απο οσφυοκαμπτες γραικύλους.... Τα διασυνοριακά ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στόχε Βάλαν τον λύκο να (πυρο-)φυλλάει τα πρόβατα Στα έλεγα εχθές για κάτι ύποπτες "διασυνοριακές" συνεργασίες Ελλάδας Σκόπια για 300.000 ευρώ πρόγραμμα συνεργασίας με σκοπιανούς και φλώρινα κλπ κλπ κλπ Και οι φωτιές η μία μετα την άλλη λαμπαδιάζουν .... Δέν σου λέει κάτι? Ευτυχώς αυτή την ώρα μπουμπουνίζει και μόνο μία ΒΡΟΧΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ απο τους διαφόρους γραικύλους και σκοπιανούς λεκέδες εμπρηστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.