Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...!!! ΕΠΕΣΕ ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ...

Οι κουβανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τρεις άνθρωποι έχουν πεθάνει από μια επιδημία χολέρας, ενώ 50 συνολικά έχουν προσβληθεί... κυρίως στην...

Οι κουβανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τρεις άνθρωποι έχουν πεθάνει από μια επιδημία χολέρας, ενώ 50 συνολικά έχουν προσβληθεί... κυρίως στην ανατολική επαρχία Γκράνμα.

Το επίκεντρο της επιδημίας είναι η πόλη Μανσανίγιο και είναι «υπό έλεγχο», όπως αναφέρει το υπουργείο Δημόσιας Υγείας σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Γκράνμα, όργανο της κεντρικής επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας.

«Η τρέχουσα τάση δείχνει ότι μειώνονται τα κρούσματα», προσθέτει η ανακοίνωση.

Το ξέσπασμα της επιδημίας προκλήθηκε από τη μόλυνση αρκετών πηγαδιών του συστήματος ύδρευσης της περιοχής, όπως επεσήμανε η εφημερίδα Γκράνμα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρείται αύξηση των περιπτώσεων οξείας διάρροιας σε πολλές περιοχές, οι οποίες σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες και τις σφοδρές βροχοπτώσεις», ανακοίνωσε το υπουργείο Δημόσιας Υγείας.

Οι τρεις άνθρωποι που πέθαναν ήταν 95, 70 και 66 ετών και είχαν «ιστορικό χρόνιων νοσημάτων», υπογραμμίζει το υπουργείο. Πάντως οι αρχές υπογραμμίζουν ότι είναι σε θέση να περιθάλψουν όλους τους ασθενείς.

Στην Κούβα δεν έχει ξεσπάσει επιδημία χολέρας εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα.
nooz.gr

4 σχόλια

  1. Η πραγματικη χολερα βρισκεται στους εγκεφαλους των ηγετων της χωρας αυτης και σχεδον(1) πουθενα αλλου στον πλανητη

    (1) Σχεδον ,γιατι το μικροβιο που προκαλει αυτη την μορφη χολερας το PAPAROLOGUS KOMUNISTUS επιστημονικα βρισκεται σε αφθονια στους εγκεφαλους των κατοικων της μικρης και μακρινης (ως προς την ΚΟΥΒΑ) Ελλαδας.

    --------------------------
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΘΕΟΣ (καταλαβενετε τι ενοω για τον Φιντελ)

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΑ ΜΠΙΛΥ ΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΦΙΝΤΕΛ,Ο ΤΣΑΒΕΣ,Ο ΚΑΝΤΑΦΙ,Ο ΑΣΑΝΤ,Ο ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ,Ο ΣΑΝΤΑΜ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Κ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΓΑΠ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΣΑΜΑΡΑ ΚΛΠ Η ΕΝΟΣ ΔΝΤ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ..
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε 12:18

    Ο εβραιοσιωνισμος και η νεα ταξη πραγματων εχουν σα στοχο την πολτοποιηση των λαων φυλετικα ,την ισωπεδωση εθνικων ιστοριων ,θρησκειας και πολιτιστικης ταυτοτητας ωστε να μπορουν να τους ελεγχουν.
    Βγαζουν σπυρακια οταν τους μιλησεις για λαους φυλετικα συμπαγεις με ιστορια κλπ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ .(Γιαυτο πιστευω οτι ΚΑΙ ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ , υπαρχει και ενας τυπος που μου τη λεει και οτι οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ
    ΕΒΡΑΙΟΥΣ αλλα εγω πιστευω οτι βαδιζαν στα ιδια βηματα).

    Τα ιδια σκατα ειναι και η νεα ταξη πραγματων και ο κομμουνισμος .

    Η προσπαθεια της Ελλαδας , της χωρας με τον ιστορικοτερο και φυλετικα αμιγεστερο πλυθησμο -δεν βαζω τους προσωρινους αραπαδες λαθροεγκαθετους ,αυτοι θα φυγουν ευκολα και συντομα - να αναδειξει τον νεο ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ που πρεπει να ακολουθησει η ΕΥΡΩΠΗ , μολις αρχισε !!

    Για να μην γινομαι κουραστικος η γνωμη μου ειναι :
    ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ,ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    Τωρα αν εσυ ντε και καλα εισαι με τον καστρο , παρε τηλ τον περισσο . Εκει οργανωνουν εκδρομες και πανε στην κουβα και κοβουν καλαμια .Σιγουρα θα εχει θεσεις (κκε ειναι πλεον ολο και λιγοτεροι...).Και μην ξεχασεις και το εμβολιο για τη χολερα

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ξέρατε τι δεν μαθαίνετε για τα νοσήματα που έχει γεμίσει η χώρα που δεν είναι η Ελλάδα, θα τραβούσατε τα βυζιά σας. Μην χαίρεστε, μάθετε πρώτα τι γίνεται σε προοδευμένες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.