Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ... ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ...!!!

Η ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ... Καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν χθες η Κάτια Δανδουλάκη η οποία ...


Η ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ...

Καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν χθες η Κάτια Δανδουλάκη η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός είπε ότι είναι αισιόδοξη παρά τα προβλήματα της χώρας αλλά και τα προσωπικά της ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τη Χρυσή Αυγή.

«Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή έχουν έλλειψη παιδείας.Τους καταλαβαίνω συναισθηματικά, αλλά όχι τίποτα παραπάνω. Δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει και τι απηχεί αυτό το κόμμα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε εξηγώντας πώς η ίδια καταφέρνει να είναι αισιόδοξη.

«Δεν μ΄αρέσει να προχωρώ στη ζωή με μαυρίλα. Η ζωή είναι πολύ όμορφη αν τη ζει κανείς. Θέλω να είμαι και είμαι πολύ αισιόδοξη. Φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει, αλλά αυτός που αυτά που έχει δεν του φτάνουν. Αγκαλιά και αγάπη θέλει ο άνθρωπος. Τι να τα κάνει όλα τ΄άλλα δηλαδή; Υπάρχουν αγάπες που κρατάνε μια ζωή και ζευγάρια που τελειώνουν τη ζωή τους χέρι χέρι. Δεν υπάρχει μόνο η μαυρίλα» σχολίασε.  newsbeast.gr

16 σχόλια

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΛΛΑΣ, ΙΔΕΩΔΗ, ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΦΡΙΛΑ !!!!!!ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΛΩΡΙΤΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΕΝ ΕΙΣ ΟΔΟΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την έλλειψη παιδείας αυτών που ακόμα και τώρα δεν έχουν καταλάβει τί απηχούν τα άλλα κόμματα τί έχει να πεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο θα΄θελε και η σύζυγος του Κονταρού να ζήσει με τον άντρα της χέρι χέρι, αλλά κάποιοι "καημένοι" οικονομικοί μετανάστες είχαν διαφορετική άποψη.
    Καταλαβαίνετε λοιπόν κα Δανδουλάκη πως μείζον θέμα στην ελληνική κοινωνία είναι η απαλλαγή μας από τα κατακάθια που δε λογαριάζουν καθόλου την ανθρώπινη ζωή και σκοτώνουν για πενταροδεκάρες.
    ΄Εχουμε καταλάβει ακριβώς τι πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή (γι΄αυτό και δεν έχασε ποσοστά), αργήσαμε λίγο να καταλάβουμε τους άλλους αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν κανω λαθος η "Μαριορη", που στα νιατα της ηταν λιαν νοστιμουλα επαιξε και στους Σουλιωτες. Εκει ειχε ανεκπληρωτο Ερωτα με ενα πρωτοπαλληκαρο των Σουλιωτων, και μετα εκανε βουτια στον Ζαλογκο! Ε και τι εκεινα τα χρονια η εθνικοφροσυνη επιανε και λιγο τοπο Κατιουλα μας! τωρα ας μην τα συζηταμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ???.ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάει αυτή για παιδεία?δεν μπορώ να πω οι τσόντες που γύριζε όταν πρωτοβγήκε μες στην παιδεία ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν έχετε γεννητικά όργανα να δημοσιεύσετε τι κρατικές επιχορηγήσεις έχουν καταπιεί όλοι οι καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια και τότε θα φανεί πως δημιουργήθηκε το χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μπουμπου θελει λιγο "γαλα" στα γεραματα... Αει στο διαλο τσοκαρο που θα με πεις απαιδευτον εμενα... παλιοσουργελο... Χταποδακι θελεις???? Η καναν Αραπη απο αυτους που υποστηριζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕ ΣΙΚ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΠ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ ;;; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειναι ντροπη να τα λεει αυτα για 500000 ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΙΙΙ ΣΥΧΤΙΙΡΡΡΡ ΣΤΟ 4ΑΙΙΙ ΣΥΧΤΙΙΡΡΡΡΡ ΛΑΜΟΓΙΑ



    ΕΡΧΕΤΕ ΔΥΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτη φταιει που επαιξε στην ταινια με τον Παπαφλεσα ,μας εκανε να τον θαυμασουμε και γιναμε Εθνικιστες.
    Ας εκανε αλλαξοκολιες με τον Ιμπραημ να γινομασταν πουστ..κια .
    Αυτη η κυρια με τις ενδοξες ταινιες ειναι η παιδεια μας οποτε βριζει τα μουτρα της.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αλήθεια πόσο θράσος απαιτείται για να αποκαλεί έτσι μισό εκατομμύριο Ελλήνων αλλά και ποια η παιδεία της εν λόγο κυρίας... που σνομπάρει το δημοκρατικό δικαίωμα αυτών να επιλέγουν που θα πάει η ψήφος τους. Ας βελτιώσει λοιπόν το δικό της επίπεδο η θολοκουλτουριάρα και ας αφήσει τους Έλληνες να πράξουν κατά συνείδηση. Πήξαμε πια από δήθεν δημοκράτες και μορφωμένους (παραμορφωμένους)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.