Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΖΗΓΡΑ

Η Νομική Υπηρεσία της Κύπρου βρίσκεται σε επικοινωνία, στο ψηλότερο επίπεδο, με τους Εισαγγελείς της Ελληνικής Δημοκρατίας που ασχολούντ...


Η Νομική Υπηρεσία της Κύπρου βρίσκεται σε επικοινωνία, στο ψηλότερο επίπεδο, με τους Εισαγγελείς της Ελληνικής Δημοκρατίας που ασχολούνται με τη διερεύνηση της υπόθεσης Άκη Τσοχατζόπουλου και ειδικότερα την κατάθεση/ομολογία του Νίκου Ζήγρα, εξάδελφου του πρώην υπουργού, με την οποία εμπλέκει στην υπόθεση τον κ. Ντίνο Μιχαηλίδη και τον κ. Al Sayad Fouad, αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.

Η Νομική Υπηρεσία προσθέτει ότι σκοπός της επικοινωνίας της με τους Εισαγγελείς της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι η οποιαδήποτε συνεργασία κριθεί αναγκαία για διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Δεν κρίνεται αναγκαίο οποιοδήποτε άλλο σχόλιο στο παρόν στάδιο», καταλήγει η ανακοίνωση. enikos.gr

3 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ; Ο κυριος ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΟΡΚΙΣΤΟΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΙ κυριοι ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ υπουργο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ; Ο κυριος ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΟΡΚΙΣΤΟΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΙ κυριοι ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ υπουργο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε ήσυχο το παιδί του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.