Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΕΙΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές προϊόντων από σούπερ μάρκετ από τα οποία αφαιρούσαν κυρίως ακριβές φιάλες ποτών. Συνελήφθησαν τρει...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές προϊόντων από σούπερ μάρκετ από τα οποία αφαιρούσαν κυρίως ακριβές φιάλες ποτών. Συνελήφθησαν τρεις Γεωργιανοί ηλικίας 39,40,41 ετών, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα και προσποιούμενοι τους πελάτες εισέρχονταν στα καταστήματα και αφαιρούσαν προϊόντα τα οποία τοποθετούσαν στο εσωτερικό των ρούχων τους ή σε σακίδια που έφεραν. Κατά τη έξοδο τους από τα καταστήματα τους ανέμεναν συνεργοί τους με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο διέφευγαν, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες γίνονταν αντιληπτοί, χρησιμοποιούσαν σωματική βία και απειλές με σύριγγες που έφεραν.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 10 περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα σουπερ μάρκετ.
Κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι στην οικία τους και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εντός του οποίου βρέθηκαν επτά φιάλες ποτών, καλλυντικά και διαρρηκτικά εργαλεία.

Σε βάρος του 41χρονου έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για παρόμοια αδικήματα, ενώ στον 39χρονο είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.