Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

Η διαστροφή των ελληνικών αξιών και η αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας σχηματοποιούν το απεχθέστερο πρόσωπο της εσωτερικής και ειρην...


Η διαστροφή των ελληνικών αξιών και η αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας σχηματοποιούν το απεχθέστερο πρόσωπο της εσωτερικής και ειρηνικής γενοκτονίας που υφίσταται ο λαός μας. Είναι πολλές και ασύλληπτα ανήθικες οι μεθοδεύσεις που μετέρχονται οι δειλοί ανθέλληνες που πραγματικά υπερβαίνουν ακόμη και την οικονομική εξαθλίωση. Μεθοδεύσεις που ομοιάζουν με τον τρόπο υποσκάψεως του βράχου από το θαλασσινό κύμα. Σαν θάνατο δηλαδή αργό και βασανιστικό.

Η χρήση των παρακαταθηκών του έθνους μας σε βάρος του με την καλλιέργεια του ενοχικού συνδρόμου για ανύπαρκτες ευθύνες του λαού μας αποτελεί τη συνέχεια της πνευματικής δηλητηρίασης που συντελείται στην αφελληνισμένη παιδεία μας. Από τη συρρίκνωση των γραμμάτων του ελληνικού αλφαβήτου με την παράλληλη εξάλειψη των γραμματικών κανόνων και την αφαίρεση του θεομητορικού προσώπου στο δημοτικό και το γυμνάσιο αντίστοιχα περνάμε στην αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας, συνέχειας και ομοιογένειας.  Και από την εκπαίδευση το δηλητήριο διοχετεύεται στην ελληνική κοινωνία στο πρόσωπο της λαθρομετανάστευσης.

Οι διαρκείς παρατάσεις της παραμονής των λαθρομεταναστών, η ανοχή στις νέες ελεύσεις με τις συμφωνίες τύπου Δουβλίνου 2 και οι νομοθετικές ρυθμίσεις πολιτογράφησης των αλλοδαπών με την παροχή δικαιωμάτων κοινωνικής πρόνοιας και ιθαγένειας καταδεικνύουν ξεκάθαρα τον προδοτικό χαρακτήρα στις ενέργειες των γραικύλων πολιτικάντηδων του νεοταξικού καθεστώτος. Οι πρωτοφανείς νομοθετικές ρυθμίσεις σε μια κοινωνία που διολισθαίνει διαρκώς στα ζητήματα της φυλετικής συνοχής και της θρησκευτικής συνείδησης σε παράλληλο χρόνο με την έξαρση της ξένης εγκληματικότητας δικαιολογεί απόλυτα το χαρακτήρα της εσωτερικής κατάληψης και γενοκτονίας.

Είναι σαφές ότι οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες γεμίζουν την Ελλάδα με έναν νέο και βολικό τύπο πολίτη, τον τύπο του οικονομικού κοσμοπολίτη δίχως πατρίδα και ηθικές αναστολές, που έχει κληθεί να πάρει τη θέση του Έλληνα μέσα στην ίδια του τη χώρα. Είναι ένας ιδιότυπος στρατός κατοχής που οι δημόσιες υπηρεσίες τού ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες όπως ακριβώς συμβαίνει και στα υπόλοιπα λευκά ευρωπαϊκά έθνη προκειμένου να μας γεμίσουν νέο αίμα και να μας γονιμοποιήσουν για να αντιμετωπιστεί όπως λένε οι διεθνιστές η γήρανση του πληθυσμού. Γήρανση φυσικά που επέφεραν οι ίδιοι οι επίγονοι του Εφιάλτη στραγγαλίζοντας τις δυνατότητες εργασίας, επιβίωσης και ασφάλειας του γηγενούς πληθυσμού.

Η φρικώδης προοπτική της πληθυσμιακής μετάγγισης ξένου αίματος έχει προωθηθεί από τον υπεύθυνο της μετανάστευσης στα Ηνωμένα Έθνη και τους «περιούσιους» διώκτες του εθνικισμού ανά την υφήλιο έως τους απλοποιητές καταστροφείς της ελληνικής γλώσσας και τους νομοθέτες της ενσωμάτωσης των εισβολέων των συνόρων και της ζωής μας. Την ίδια ακριβώς προοπτική την βλέπουμε να ενσαρκώνεται από τους προοδευτικούς ταγούς, τους ομογάλακτους «ανθρωπιστικούς» οργανισμούς, τις φυλλάδες και τα παρατηρητήρια έως τους αδέξιους «δεξιούς» που προμαχούν τάχα προ της ανόδου του Ελληνικού Εθνικισμού για να συνεχίσουν γρήγορα την εκτέλεση των ίδιων μισελληνικών εντολών.

Βέβαια το παραμύθι χρειάζεται το δράκο και το μάγο του. Τον δράκο τον έχουμε και μας έχει κλέψει τον κόσμο μας. Το ραβδί του μάγου έρχεται να προσθέσει στο σκηνικό την υποτιθέμενη υποχρέωση του ελληνικού λαού να περιθάλψει τα μεθοδευμένα ναυάγια της παγκοσμιότητας. Γιατί και τις διαταραχές των άλλων χωρών μαζί με τις στημένες επαναστάσεις οι ταγοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης τις στήσανε με κάποιους άλλους τοπικούς ηγετίσκους. Τώρα λοιπόν μας λένε πως πρέπει να εφαρμόσουμε την παράδοση του Ξένιου Διός και να αποδώσουμε στους λαθρομετανάστες την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία. Βέβαια η παράδοση αυτή αφορά την προσφορά του Έλληνα στον αδερφό του που έχει ανάγκη προερχόμενος από άλλο σημείο της πατρίδος. Και φυσικά δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την παρανομία και τον εποικισμό.

Όμως η στρέβλωση της παγκοσμιοποίησης κανόνες δεν χωρεί και δεν αναγνωρίζει. Αν κάνεις το «λάθος» να αντιτάξεις την φιλοξενία του θαλασσοδαρμένου Οδυσσέα από τον βασιλιά των Φαιάκων Αλκίνοο απέναντι στους προστατευόμενους της νέας τάξης, τότε θα δεις τους πάντες να εγείρονται σαν να τους τσίμπησε αλογόμυγα. Κι όμως η ελληνική φιλοξενία του καλού και αγαθού λαού μας έχει να κάνει με την εντιμότητα, την ηθικότητα, την αλληλεγγύη και την ευγνωμοσύνη που χαρακτηρίζουν την Φυλή μας, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους ενάντιους στον Εθνικισμό και τον Ελληνισμό μας. Ο Ξένιος Ζευς δεν ήρθε ποτέ σε αντιπαράθεση ούτε με το Όμαιμο και Ομόφυλο του Ηροδότου ούτε με το Νόμο ούτε με τους κανόνες της Πίστεως και της Πατρίδος. Ήρθε σε σύζευξη με τον ανθρωπισμό του Έλληνα και την κάλυψη των αναγκών του αδερφού του.

Κι αν όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους, δεν είναι ψιλά τα χρήματα που στηρίζουν το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και των υποδομών στήριξής της. Πάντως επειδή δεν πείθεται ο ελληνικός λαός, οι ανθέλληνες μετά το μαγικό ραβδί πιάνουν τον «ραβδισμό» με τις αμερικανοφυλλάδες και τα παρατηρητικά τους μάτια και μιλούν για ευφάνταστα εθνικιστικά πογκρόμ και συνεργασίες με την ελληνική αστυνομία σε βάρος των «κακόμοιρων μεταναστών». Απέναντι όμως στα παραμύθια υπάρχει η ζωή των Ελλήνων και η διασφάλιση της Φυλής μας. Είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού που έρχεται και πάλι ακμαία στο θρόνο της. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.