Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ... ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΟΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Το χάρο  με τα μάτια τους είδαν δυο φίλοι έξω από την κοινότητα Πύλη στις Πρέσπες, όταν δέχθηκαν επίθεση από μια μεγαλόσωμη θηλυκή αρκούδα...

Το χάρο  με τα μάτια τους είδαν δυο φίλοι έξω από την κοινότητα Πύλη στις Πρέσπες, όταν δέχθηκαν επίθεση από μια μεγαλόσωμη θηλυκή αρκούδα που τραυμάτισε τον έναν από αυτούς μόλις τους αντιλήφθηκε να πλησιάζουν το μικρό της για να το φωτογραφίσουν!

Οι τουρίστες  γοητεύτηκαν από το μικρό αρκουδάκι και πλησίασαν κοντά του προσπαθώντας να το φωτογραφήσουν, χωρίς να φανταστούν ότι δεν ήταν… ασυνόδευτο! Ξαφνικά, όμως, εμφανίστηκε η μητέρα του η οποία πίστεψε ότι το μικρό κινδύνευε και όρμησε κατά πάνω τους δαγκώνοντας τον έναν από αυτούς και τραυματίζοντάς τον ελαφρά!

Αντίθετα  με ό,τι συμβουλεύουν οι ειδικοί, οι δυο φίλοι τράπηκαν σε φυγή. Φαίνεται, όμως, πως και η μαμά αρκούδα κατάλαβε ότι δεν ήταν επικίνδυνοι, γι’ αυτό δεν τους ακολούθησε! Τρομοκρατημένοι οι ταξιδιώτες κατέφυγαν στο πολυιατρείο του Λευκώνα, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς η πληγή από τα δόντια του αγριμιού δεν ήταν βαθιά και συνέχισαν το ταξίδι τους χωρίς προβλήματα.

9 σχόλια

  1. Πρώτη φορά με αφήνει έκπληκτο άρθρο στον Στόχο. Ο άνθρωπος ένιωσε τα δόντια της αρκούδας στις σάρκες του και εσείς παρατηρήται ότι δεν αντέδρασε όπως συμβουλεύουνε οι "ειδικοί";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Loumben, δηλαδή έφταιγε η αρκούδα που ήταν στο σπίτι της και έπρεπε να υπερασπιστεί το μικρό της ή οι μακάκες που πήγαν να φωτογραφίσουν το αρκουδάκι, λες και είχαν πάει βόλτα στον ζωολογικό κήπο; Ε, μην φτάσουμε στο σημείο να λέμε πως φταίνε και οι καρχαρίες που δαγκώνουν τους σέρφερ! Και όταν επισκέπτεσαι τέτοιους χώρους αναλαμβάνεις και την ευθύνη, αλλά υποτίθεται πως πρέπει να ξέρεις πως να λειτουργήσεις σε μια τέτοια "συνάντηση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηταν μεγάλο λάθος να πλησιάσουν το αρκουδάκι, αλλά σε αυτές τις περιοχές πού υπάρχει οικονομική κρίση και ανεργία, θα μπορούσε ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ όπως γίνεται στόν Καναδά γιά παράδειγμα και στις ΗΠΑ. Πολλαπλά τα ωφέλη, οι λίγες ζημίες πού προκαλούν αυτά τά ελάχιστα εναπομείναντα άγρια ζώα θα μπορούσαν κάλλιστα να αποζημιώνονται. Θά πρέπει βεβαίως νά υπάρξει ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ, τα οποία επειδή ο άνθρωπος έχει καταπατήσει τις περιοχές τους και έχει κλεισει τα περάσματα τους με την εγνατία οδό καί τα παρακλάδια της, έκοψε τά καρποφόρα δένδρα στις κορυφές κορυφές τών βουνών και κατακαίει τα δάση, αναγκαζει τα αγρια ζώα να κατεβουνε πιο χαμηλα για να αναζητησουνε την τροφη τους. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στόχε σε λίγο οι αρκούδες θα κατεβαίνουν για ...φραπέ στην πλατεία της Φλώρινας και κανένας δέν θα τις ενοχλεί ! εμείς ούτε ένα .....κοντόκανο για την αυτοάμυνα μας δέν μπορούμε να σηκώσουμε!.Μας το "απαγορεύουν τα φιλόζωα " οι πουρναρο-αρκουδοκαλλιεργητές ΜΚΟ του Μπουτάρη στο Νυμφαίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἕνα καλὸ μάθημα γιὰ τοὺς φυσιολάτρες - εἰδωλολάτρες, ποὺ φαντασιώνονται «δικαιώματα» ζώων, ὅτι ἡ ἄγρια φύσι δὲν ἀστειεύεται. Πάντως, θὰ ἄξιζε νὰ καταθέσουν ἀγωγὴ γιὰ ἀποζημίωσι στὸν μπουταρο-Ἀρκτοῦρο τὰ θύματα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταλαβε που ηταν ευρωπαιοι γιαυτο επιτεθηκε .

    Αν ηταν λαθρο ουτε που θα τους πειραζε .

    χαζη ειναι ??
    να την χωσουν στον "Αρκτουρο" των οικολογων(συριζα-μπουταρης) για συμμορφωση και να εχει και στην πλατη της κατηγορια για ρατσιστικη συμπεριφορα...ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ ..

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δεν καταλογίζω ευθύνες στην αρκούδα, αλλά απορώ με τον αρθρογράφω που επισημαίνει ότι οι δύο άνθρωποι δεν φέρθηκαν σύμφωνα με τις συμβουλές των ειδικών έπειτα από την επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.