Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ,,,

Ένας Σύρος στρατηγός, επικεφαλής μιας μονάδας πυροβολικού, και επτά άλλοι αξιωματικοί περιλαμβάνονται στους δεκάδες στρατιώτες οι οποίοι ...

Ένας Σύρος στρατηγός, επικεφαλής μιας μονάδας πυροβολικού, και επτά άλλοι αξιωματικοί περιλαμβάνονται στους δεκάδες στρατιώτες οι οποίοι λιποτάκτησαν σήμερα το απόγευμα και πέρασαν τα σύνορα αναζητώντας καταφύγιο στην Τουρκία.

Σύμφωνα με ένα Σύρο ακτιβιστή και με πηγές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού οι περισσότεροι από τους λιποτάκτες υπηρετούσαν στην επαρχία Χομς.

Το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι TRT Haber ανέφερε στην ιστοσελίδα του ότι 85 Σύροι στρατιώτες μεταφέρθηκαν στον καταυλισμό Απαϊντίν, στην επαρχία Χατάι της Τουρκίας.

Μέχρι σήμερα, 14 Σύροι στρατηγοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους καταφεύγοντας στην Τουρκία.

Το πρακτορείο Ανατολή μετέδωσε ότι οι στρατιωτικοί μπήκαν στην Τουρκία από το Ρεϊχανλί, μαζί με μια ομάδα προσφύγων αποτελούμενη από συνολικά 293 άτομα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονταν πολλές γυναίκες και παιδιά.

Η Τουρκία φιλοξενεί περισσότερους από 35.000 πρόσφυγες και λιποτάκτες σε καταυλισμούς κατά μήκος των συνόρων της με τη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.